Forum » Strojna oprema » IIYAMA VISIONMASTER PRO 511?
IIYAMA VISIONMASTER PRO 511?
Modri dirkač ::
Nov je 555 evrov v Nemčiji, pr nam sem ga pred kakšnim letom vidu v LJ za mislim da 180k. Več kot 70k ne boš dubu, pa še to sn velik reku.
Everybody lies!
Ziga Dolhar ::
Medena ... ne. Nič se mu ne meša.
Odličen monitor, da. Tudi mene boli, ko vidim, da drugi moj model (450 pro) prodajajo po 40k sit.
Odličen monitor, da. Tudi mene boli, ko vidim, da drugi moj model (450 pro) prodajajo po 40k sit.
https://dolhar.si/
Modri dirkač ::
Ja in? Lahk je 350 colski. Cena je taka kakršna je. Moj je skor 4 leta star 19" VisionMaster pro 451 in če ga grem zdej prodajat kolk bom dubu z njega glede na to da je nov 454ka 100k pr nas? Verjetno ne več kot polovico a ne!
Sicer sem pa zdej v Monitorju(reviji) pogledu pa je 513ka 160k. Ne vem kaj bi ti rad!!!!
Tle maš pa par linkov pa sam poglej:
1
2
Sicer sem pa zdej v Monitorju(reviji) pogledu pa je 513ka 160k. Ne vem kaj bi ti rad!!!!
Tle maš pa par linkov pa sam poglej:
1
2
Everybody lies!
OZZY ::
Čim bolj star je tem cenej bo to je jasno. Poleg tega pa je iz garancije....In tista ocenitev je kr natančna. Naj ga ponudi za 100k pa čaka...
Poleg tega pa skoraj noben ne rabi 22 inčnega in ga bo verjetno težko prodal. Moje mnenje.
jaz sem dva tedna nazaj kupil 757NF za 23k , kar se mi zdi zelo dobra cena za 1 let star monitor. Nov je pa bil 50k par mescev nazaj.
Poleg tega pa skoraj noben ne rabi 22 inčnega in ga bo verjetno težko prodal. Moje mnenje.
jaz sem dva tedna nazaj kupil 757NF za 23k , kar se mi zdi zelo dobra cena za 1 let star monitor. Nov je pa bil 50k par mescev nazaj.
Go with the flow.
dexter_II ::
cca. 4-5mescev nazaj sel na lcd
prodajal iiyama 450 pro 19-tka, model ki je zmogel 1600x1200x110hz,star 3 leta, po dveh tednih ga je za 40ksit vzel tip za rezervo, istega ima doma in ve kak je to monitor. Veliko jih ne pozna oz. si misli svoje ko za to ceno pa ze novega `Relisys` dobis, tko da je tud to mal problem.
Drugac vecina takih, ki rabijo velike monitorje in delajo veliko casa z njimi je slo na LCD (mislim razne cad, cam,arh...), mogoce se kak photoshop master ima raje crt.
prodajal iiyama 450 pro 19-tka, model ki je zmogel 1600x1200x110hz,star 3 leta, po dveh tednih ga je za 40ksit vzel tip za rezervo, istega ima doma in ve kak je to monitor. Veliko jih ne pozna oz. si misli svoje ko za to ceno pa ze novega `Relisys` dobis, tko da je tud to mal problem.
Drugac vecina takih, ki rabijo velike monitorje in delajo veliko casa z njimi je slo na LCD (mislim razne cad, cam,arh...), mogoce se kak photoshop master ima raje crt.
*ce ne gre drugace,podarimo vsaj nasmeh!*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | llyama 454proOddelek: Kaj kupiti | 1139 (1048) | krho |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2565 (1864) | glinik |
» | VELIKOSTI MONITORJEV (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5602 (3074) | element |
» | IIyamaOddelek: Zvok in slika | 1238 (933) | kayot |
» | Kateri monitor je bolj vreden nakupa?Oddelek: Zvok in slika | 1678 (1404) | Phil |