Forum » Programska oprema » Powerpoint v Word?
Powerpoint v Word?
tedybear ::
Enkrat sem že to vprašal,pa nisem mogel pogledati odgovorov,ker mi kle nekaj nagaja...Bi mi lahko nasvete prosim poslali na tadej.danev@tele-cable.net..
Gre se za ,kako kak Powerpoint slide prensesti v Word ali kako ga oblikovati tako,da bi lahko sprintal več strani na papir....
Gre se za ,kako kak Powerpoint slide prensesti v Word ali kako ga oblikovati tako,da bi lahko sprintal več strani na papir....
KABEL RULA!!!
M@re ::
Evo! Zadeva je preprosta...
V power pointu pejt na file/send to/ microsoft word (al pa sam word)
pol pa sam se izberes kje hoces text kje pa slike in si na konju!
V power pointu pejt na file/send to/ microsoft word (al pa sam word)
pol pa sam se izberes kje hoces text kje pa slike in si na konju!
..:Do, or do not. There is no try:..
Tomi ::
Če pa želiš natisniti več strani na list, pa greš preprosti pod print, daš namesto Slide Handouts in določiš število strani ( pri treh npr. ti da še črte ). Zadeva je zelo uporabna, mi smo na ta način imeli predavanja za analizno, ker ni bilo treba razen opomb nič več pisati
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9320 (2496) | Galaxy |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23146 (18390) | System |
» | Enostaven program za scaner?Oddelek: Programska oprema | 2630 (2306) | Racunalnik |
» | Zakaj je Microsoft Office boljši kot OpenOffice.org (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9167 (9167) | WhiteAngel |
» | Kako izdelati spletno stran na osnovi tabele?Oddelek: Izdelava spletišč | 2043 (1781) | Jackass |