Forum » Programska oprema » PDF2DOC/HTML/DOC
PDF2DOC/HTML/DOC
tonic ::
rabo bi en program, ki bi mi dobil besedilo iz PDF fajla
slike sem ze dobil z PhotoShopom
(sicer sem za text probal en program pod linuxom ampak ni nic naredil; pa se dva za Win, ki pa tudi nista nic naredla)
program je lahk za Linux, Win, Dos; sam da dela...
hvala
slike sem ze dobil z PhotoShopom
(sicer sem za text probal en program pod linuxom ampak ni nic naredil; pa se dva za Win, ki pa tudi nista nic naredla)
program je lahk za Linux, Win, Dos; sam da dela...
hvala
LuiIII ::
Žio tonik!
BTW kje je gin? Ja obstoja nekaj takih programov, ki celo delajo kot plugin za Acrobat-a. Jaz uporabljam BCL Drake 4.0. Še naslov: Drake 4.0. Ta plugin pretvori pdf v rtf format, ki ga nato odpreš kjer ti pač zapaše. No menim, da ti ga dl in crackat ne bo problem? Aja ne vem, če dela z Acrobatom 5. Še nisem probal.
Lui
BTW kje je gin? Ja obstoja nekaj takih programov, ki celo delajo kot plugin za Acrobat-a. Jaz uporabljam BCL Drake 4.0. Še naslov: Drake 4.0. Ta plugin pretvori pdf v rtf format, ki ga nato odpreš kjer ti pač zapaše. No menim, da ti ga dl in crackat ne bo problem? Aja ne vem, če dela z Acrobatom 5. Še nisem probal.
Lui
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Žig in podpis na .doc in .pdfOddelek: Pomoč in nasveti | 2129 (1674) | enota13 |
» | konverter iz pdf v doc..Oddelek: Pomoč in nasveti | 681 (548) | Yohan del Sud |
» | .doc v .pdfOddelek: Programska oprema | 2798 (2553) | 2tiLen |
» | Kako pretvorit datoteko *.prn v *.doc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2739 (2535) | Zzzzzzz |
» | pdf ali docOddelek: Programska oprema | 1031 (920) | poweroff |