Forum » Zvok in slika » Barvni prostori
Barvni prostori
G@c ::
Zivjo!
No najprej napisem tole:
ce veste kaj o spreminjanju locljivosti slike in filtrih (triangle, bell,... ), ki pri tem nastopijo... Le napisite oz. Mi sporocite link :)
Sedaj pa o barvnih prostorih oz. Modelih: natancneje me zanimajo prednosti in pomankljivosti sledecih modelov (jaz ji na netu ne najdem :()
- rgb
- cmy(k)
- hsl
- hsv
Za kakrsnokoli informacijo se vam zahvaljujem.
Lp!
No najprej napisem tole:
ce veste kaj o spreminjanju locljivosti slike in filtrih (triangle, bell,... ), ki pri tem nastopijo... Le napisite oz. Mi sporocite link :)
Sedaj pa o barvnih prostorih oz. Modelih: natancneje me zanimajo prednosti in pomankljivosti sledecih modelov (jaz ji na netu ne najdem :()
- rgb
- cmy(k)
- hsl
- hsv
Za kakrsnokoli informacijo se vam zahvaljujem.
Lp!
- polepsal: Gandalfar ()
Tody ::
Hey !
Google je zelo uporabna zadeva, seveda če jo znaš uporabljat V iskalno okno napiši define: in tukaj potem iskalno besedo.
Kot primer: define:RGB
Google je zelo uporabna zadeva, seveda če jo znaš uporabljat V iskalno okno napiši define: in tukaj potem iskalno besedo.
Kot primer: define:RGB
Tody ::
obstajajo... bo kmal članek o tem na st-ju. Drugače pa si lahko prebereš kar na samem googlu... tam klikni na povezavo "more" ali "about" in si poglej zadevo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iskalnikOddelek: Slo-Tech | 2255 (1173) | shotalick |
» | Google prenovil iskalni algoritemOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9897 (7618) | MrStein |
» | Najpopularnejši Google, z najvišjo rastjo BingOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5028 (4073) | urban99 |
» | Barvni modeli - nagradim najboljsi odgovorOddelek: Zvok in slika | 2546 (1967) | G@c |