Forum » Zvok in slika » popačena pokvarjena grafika
popačena pokvarjena grafika
pirpy ::
LP
imam en amd 1.4GHz in plato asus a7a266 z ali čipovjem vse deluje normalno razen grafike naprimer jpg ji v explorerju so popaceni v paintu ali pa v windows picture and fax viewerju pa so vredu popacen je tudi ves video in tudi ikone na desktopu so malo cudne(neka rumena barva v kvadratu ikone )Graficna je testirana in deluje ok winsi so ponovno instalirani tako da mora bit problem z plato ali procom .ali ima mogoce kdo kako idejo kako izklopit mmx ,3dnow,...ker po mojem ima procesor probleme z izvajanjem enega od multimedijskih ukazov
imam en amd 1.4GHz in plato asus a7a266 z ali čipovjem vse deluje normalno razen grafike naprimer jpg ji v explorerju so popaceni v paintu ali pa v windows picture and fax viewerju pa so vredu popacen je tudi ves video in tudi ikone na desktopu so malo cudne(neka rumena barva v kvadratu ikone )Graficna je testirana in deluje ok winsi so ponovno instalirani tako da mora bit problem z plato ali procom .ali ima mogoce kdo kako idejo kako izklopit mmx ,3dnow,...ker po mojem ima procesor probleme z izvajanjem enega od multimedijskih ukazov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thinkpad T500 in Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1590 (1250) | CMpunk |
» | grafična kartica s HDMI izhodomOddelek: Zvok in slika | 1590 (1213) | ally12 |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (1833) | Duhec |
⊘ | okna mi hičejo ukrasti računalnikOddelek: Operacijski sistemi | 1428 (1065) | Jernej L |
» | Instalirani Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1113) | andrej |