Forum » Igre » Medal of Honor Pacific Assault DEMO!
Medal of Honor Pacific Assault DEMO!
cole-22 ::
Ok zaenkrat nisem opazil, da ta tema že obstaja!Če pa je že, pa naj jo kdo zaklene...
Uglavnem špil totalno seka in komi čakam, da pride cel špil.Grafika je ibr huda Tisti ki jo še niste sprobal si jo hitro dol potegnite!Da vas že v naprej upozorim Demo je velik 530Mb
stran na www.gamershell.com
Uglavnem špil totalno seka in komi čakam, da pride cel špil.Grafika je ibr huda Tisti ki jo še niste sprobal si jo hitro dol potegnite!Da vas že v naprej upozorim Demo je velik 530Mb
stran na www.gamershell.com
speed machine ::
Še en špil ki se intezivno špila z havoc fiziko. Zelo lepo.
Drgač pa zlo lep špil, vendar tud kr zahtevn (na bartonu 2.1GHz z radeonom 9500PRO, mam na 1280 pa high grafika z vklopljenimi PS2.0 od 15-30FPS).
Najboljši pa so prizori ko ti zmanjka healtha pa pride zdravnik in te pozdravi, al pa ti da odrešilni strel. Enkrat me je celo z zemlo že posul.
Drgač pa zlo lep špil, vendar tud kr zahtevn (na bartonu 2.1GHz z radeonom 9500PRO, mam na 1280 pa high grafika z vklopljenimi PS2.0 od 15-30FPS).
Najboljši pa so prizori ko ti zmanjka healtha pa pride zdravnik in te pozdravi, al pa ti da odrešilni strel. Enkrat me je celo z zemlo že posul.
//
Blizz ::
Hmmm, neglede na grafične nastavitve (resolucija,detajli,..) nimam slike v igri. HUD se sicer izriše, tudi igram lahko (streljanje,..), vendar slike spoh ni - prisotno je samo utripanje sivega zaslona .
Kak namig?
Kak namig?
.smidge. ::
Skor 3 GB imam fraj na disku, in se vedno javlja da ni zadosti placa za insatlirat, wtf
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
kontra ::
Meni na gf 4 mx 440 ne dela, napiše mi da ne podpira dx 8.1 v celoti! Ali ima še kdo te težave in če kdo ve kako rešit?
ATI ::
ja demo res seka,cole-22 je itaq ze povedu svoje jst se mu pa sam pridružujem in komi čakam celo verzijo. hitr lovdat demo
Hammer ::
@.smidge na primarni particiji (C:) moraš met več kot 500MB prostora, sem mel isti problem in ni hotlo inštalirat čeprav sem mel še 150GB prostega prostora.
Mirč ::
samo ta demo je res kratek full.Drugače pa igerca nič kaj posebnega podobna prejšnim delom.
Men dela super na gfti4200.
lp
mirč
Men dela super na gfti4200.
lp
mirč
BCSman ::
a bo prišu kak neuraden patch ali kaj podobnega, da tisti s starejšimi grafičnimi, ki ne podpirajo dx-a 8.1, ne bi bili prikrajšani za tako dobro igro?
cole-22 ::
a bo prišu kak neuraden patch ali kaj podobnega, da tisti s starejšimi grafičnimi, ki ne podpirajo dx-a 8.1, ne bi bili prikrajšani za tako dobro igro?
A se ti ne zdi, da bi bil cajt, da kupiš eno drugo grafo?
Reloaded ::
Se strinjam z vami. Špil ga res seka, samo meni na R9500Pro šteka pri 800X600. Procesor pa je 2800XP! Mogoče nastavitve al kaj? Kako pa FPS vklopiš?
Reloaded!!!
Xplicit ::
no men dela spil cist normalno na R9500pro na 1024*786, pr detajlih delno na medium, delno na high
Reloaded ::
Zanimivo. Res pa da imam jaz samo 512 RAMA. Mogoče pa bo tole krivo.
Ne vem. Bom probal kaj nastaviti drugače.
CIAO
Ne vem. Bom probal kaj nastaviti drugače.
CIAO
Reloaded!!!
Mirč ::
Standardna različica Medal of Honor Pacific Assault bo v ZDA izšla 9. novembra.In je že zlata
lp
mirč
lp
mirč
R33D3M33R ::
Jao, ful dobro zgleda, pa svetovna mi je, samo žre pa okoli 1 giga rama .
Tak da mi cuka, četudi mam 768 not
Tak da mi cuka, četudi mam 768 not
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
hostar ::
Komaj čakam na ponedeljek ko pride 6800gt in se bo ta špil še dolgo obračal.
AA sem neštetokrat obrnu, da ne bom govoru o Call of duty. Končno spet dobra streljačina.
Drgač sm pa pri demotu opazu da je igralnost mal počasna. Zamujanje miške in tko. Upam da so popravl.
AA sem neštetokrat obrnu, da ne bom govoru o Call of duty. Končno spet dobra streljačina.
Drgač sm pa pri demotu opazu da je igralnost mal počasna. Zamujanje miške in tko. Upam da so popravl.
Poskuste mal zalaufat MOH: PA MP demo. Sma z frendom mal sprobavala in niti ni tako slab. Čeprav je po mojem mnenju mal težje upravljanje z orožjem kot pa pr COD-u. Sam ko se pa jih enkrat navadiš, pa letijo fragi.
//
Zheegec ::
Rožice, rožice...
Anyway, director's edition verzija obstaja, cel DVD zaseda -> WTF je gor?
Anyway, director's edition verzija obstaja, cel DVD zaseda -> WTF je gor?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
swar ::
Baje da eni filmcki pa se ene par uporabnih zadev...Jest ga ze od zjutraj dldam pa ga se nimam
HyperKiller ::
Možno bi blo da so kakšna razvijalska orodja.(kul bi blo)
AL pa sam kšn kič k je brezveze.
AL pa sam kšn kič k je brezveze.
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
Zgleda da me bo letos prehitro obiskal božiček (le zakaj se mi zdi da pride čez 19h in 21min? )
//
Tilen ::
Alien3001, vrtnarji so zdruzili igro tako, da je ta pacific assault samostojna igra pri njih in ne potrebuje prednalozene nobene serije MOHAA. Zasede pa jah... 3.95GB
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
wooov
MoH:PA rabi prednaložen Alied Assault?
A nima PA now (pre)nov(ljen) engine?
A nima PA now (pre)nov(ljen) engine?
Tilen ::
1 post vise pa jaz ravno o nasprotnem... mislim.. eh..
1 post vise pa jaz ravno o nasprotnem... mislim.. eh..
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Ja vrtnarji jasno. Ampak ravna zaradi tvojega posta sem vprašal. Ker je napisan tako, kot da pri vrtnariji ne rabiš, pri originalu pa.
In to mo ni šlo v glavo, ker sem pač prebral nekaj člankov od razvijalcev, in se mi zdi da je nova mašina.
pa sorry za pozen odgovor.
In to mo ni šlo v glavo, ker sem pač prebral nekaj člankov od razvijalcev, in se mi zdi da je nova mašina.
pa sorry za pozen odgovor.
nir ::
jst sm pa kr jezn zartega k je skor isti kurac k cod sm da je grafika bulš pa da igraš nekje drgje
RC14 ::
gasi: Ja kaj si pa pričakoval da boš formulo 1 vozu al kaj??
Igra je kr dobra, sam full preveč strojno zahtevna (slabo, bolje rečeno zelo slabo optimizirana igra)
Lp
Igra je kr dobra, sam full preveč strojno zahtevna (slabo, bolje rečeno zelo slabo optimizirana igra)
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MoH BreakthroughOddelek: Igre | 2115 (1685) | Nettisunny |
» | Medal of Honor: Pacific AssaultOddelek: Igre | 3202 (1916) | Mirč |
» | Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6786 (3783) | hunter01 |
» | Medal OF Honor Rising SunOddelek: Igre | 1023 (871) | Andrej_ID |
» | Hitra odločitev med R 9500 PRO in GF Ti 4200 8X (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4598 (3784) | Dr_M |