» »

Medal of Honor Pacific Assault DEMO!

Medal of Honor Pacific Assault DEMO!

cole-22 ::

Ok zaenkrat nisem opazil, da ta tema že obstaja!Če pa je že, pa naj jo kdo zaklene...:8)
Uglavnem špil totalno seka in komi čakam, da pride cel špil.Grafika je ibr huda 8-O Tisti ki jo še niste sprobal si jo hitro dol potegnite!Da vas že v naprej upozorim Demo je velik 530Mb 8-O 8-O
stran na www.gamershell.com

speed machine ::

Še en špil ki se intezivno špila z havoc fiziko. Zelo lepo.:))
Drgač pa zlo lep špil, vendar tud kr zahtevn (na bartonu 2.1GHz z radeonom 9500PRO, mam na 1280 pa high grafika z vklopljenimi PS2.0 od 15-30FPS).
Najboljši pa so prizori ko ti zmanjka healtha pa pride zdravnik in te pozdravi, al pa ti da odrešilni strel.:D Enkrat me je celo z zemlo že posul.
//

Blizz ::

Hmmm, neglede na grafične nastavitve (resolucija,detajli,..) nimam slike v igri. HUD se sicer izriše, tudi igram lahko (streljanje,..), vendar slike spoh ni - prisotno je samo utripanje sivega zaslona .

Kak namig?

Blizz ::

??

globoko grlo ::

ponavad driverji, vem pa ne

.smidge. ::

Skor 3 GB imam fraj na disku, in se vedno javlja da ni zadosti placa za insatlirat, wtf 8-O
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

kontra ::

Meni na gf 4 mx 440 ne dela, napiše mi da ne podpira dx 8.1 v celoti! Ali ima še kdo te težave in če kdo ve kako rešit?

ATI ::

ja demo res seka,cole-22 je itaq ze povedu svoje jst se mu pa sam pridružujem in komi čakam celo verzijo. hitr lovdat demo

Hammer ::

@.smidge na primarni particiji (C:) moraš met več kot 500MB prostora, sem mel isti problem in ni hotlo inštalirat čeprav sem mel še 150GB prostega prostora.

.smidge. ::

Hehe, sem ugotovil ko sem ze pol diska zbrisal ;(
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Mirč ::

samo ta demo je res kratek full.Drugače pa igerca nič kaj posebnega podobna prejšnim delom.
Men dela super na gfti4200.
lp
mirč:)

BCSman ::

a bo prišu kak neuraden patch ali kaj podobnega, da tisti s starejšimi grafičnimi, ki ne podpirajo dx-a 8.1, ne bi bili prikrajšani za tako dobro igro? ;(

cole-22 ::

a bo prišu kak neuraden patch ali kaj podobnega, da tisti s starejšimi grafičnimi, ki ne podpirajo dx-a 8.1, ne bi bili prikrajšani za tako dobro igro?

A se ti ne zdi, da bi bil cajt, da kupiš eno drugo grafo?

BCSman ::

že, samo vseeno bi lahko dopustili.

Caligula ::

Matr-sm ugotovu, da sm razvajen ratu. Tale grafika mi ze obupna zgleda. :|

Reloaded ::

Se strinjam z vami. Špil ga res seka, samo meni na R9500Pro šteka pri 800X600. Procesor pa je 2800XP! Mogoče nastavitve al kaj? Kako pa FPS vklopiš?
Reloaded!!!

Xplicit ::

no men dela spil cist normalno na R9500pro na 1024*786, pr detajlih delno na medium, delno na high

Reloaded ::

Zanimivo. Res pa da imam jaz samo 512 RAMA. Mogoče pa bo tole krivo.
Ne vem. Bom probal kaj nastaviti drugače.
CIAO
Reloaded!!!

Standardna različica Medal of Honor Pacific Assault bo v ZDA izšla 9. novembra.In je že zlata
lp
mirč:)

R33D3M33R ::

Jao, ful dobro zgleda, pa svetovna mi je, samo žre pa okoli 1 giga rama 8-O .
Tak da mi cuka, četudi mam 768 not
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

kaj je že vuni:)

hostar ::

Komaj čakam na ponedeljek ko pride 6800gt in se bo ta špil še dolgo obračal. >:D
AA sem neštetokrat obrnu, da ne bom govoru o Call of duty. Končno spet dobra streljačina. :D
Drgač sm pa pri demotu opazu da je igralnost mal počasna. Zamujanje miške in tko. Upam da so popravl.

Poskuste mal zalaufat MOH: PA MP demo. Sma z frendom mal sprobavala in niti ni tako slab. Čeprav je po mojem mnenju mal težje upravljanje z orožjem kot pa pr COD-u. Sam ko se pa jih enkrat navadiš, pa letijo fragi. :D
//

Zheegec ::

Rožice, rožice...
Anyway, director's edition verzija obstaja, cel DVD zaseda -> WTF je gor? 8-O
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

swar ::

Baje da eni filmcki pa se ene par uporabnih zadev...Jest ga ze od zjutraj dldam pa ga se nimam :\

HyperKiller ::

Možno bi blo da so kakšna razvijalska orodja.(kul bi blo)
AL pa sam kšn kič k je brezveze.
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.

Zgleda da me bo letos prehitro obiskal božiček (le zakaj se mi zdi da pride čez 19h in 21min?:\ )

>:D
//

Tilen ::

Alien3001, vrtnarji so zdruzili igro tako, da je ta pacific assault samostojna igra pri njih in ne potrebuje prednalozene nobene serije MOHAA. Zasede pa jah... 3.95GB >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

wooov
MoH:PA rabi prednaložen Alied Assault?

A nima PA now (pre)nov(ljen) engine?

PARTyZAN ::

Ne ne rabiš. To je pač MOH 2. Čisto drug (nov - ne prenovljen) engine.

Tilen ::

MoH:PA rabi prednaložen Alied Assault?

1 post vise pa jaz ravno o nasprotnem... mislim.. eh..
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Ja vrtnarji jasno. Ampak ravna zaradi tvojega posta sem vprašal. Ker je napisan tako, kot da pri vrtnariji ne rabiš, pri originalu pa.

In to mo ni šlo v glavo, ker sem pač prebral nekaj člankov od razvijalcev, in se mi zdi da je nova mašina.

pa sorry za pozen odgovor.

nir ::

jst sm pa kr jezn;( zartega k je skor isti kurac k cod sm da je grafika bulš pa da igraš nekje drgje:|

RC14 ::

gasi: Ja kaj si pa pričakoval da boš formulo 1 vozu al kaj??:D

Igra je kr dobra, sam full preveč strojno zahtevna (slabo, bolje rečeno zelo slabo optimizirana igra)

Lp

nir ::

ja itq sm sanju da bi šumija šišnu alonzota pa zgazu>:D :D alonso=:(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MoH Breakthrough

Oddelek: Igre
142115 (1685) Nettisunny
»

Medal of Honor: Pacific Assault

403202 (1916) Mirč
»

Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )

706786 (3783) hunter01
»

Medal OF Honor Rising Sun

71023 (871) Andrej_ID
»

Hitra odločitev med R 9500 PRO in GF Ti 4200 8X (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644598 (3784) Dr_M

Več podobnih tem