» »

PROBLEM!! Star Wars Republic Commando

PROBLEM!! Star Wars Republic Commando

Dark Man ::

Imam igro in mi ne dela.
V menuju in povsot mi lepo dela brez napaka ko pa zaženem NEW GAME pa se mi samo nalovda do konca v igro pa ne vstopi.
Vendar ko vstopim v igro pa mi napiše da ne najde nobene (Pixel Shade 1.1).
Imam geforce 4 MX440.

Hvala
Is this real

Vesoljc ::

ja in kje je problem? sej ti lepo pravi da rabi pixel shader...
gf4mx tega nima, simple...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

def0r ::

poskusi nalozi novejse driverje za graficno.
drugace pa raje kupi kaksno boljso graficno od mx serij je bila samo gf mx 200 popularna :)
kupi si kaksno gf fx 5600 ali ati radeon 9550

Slide ::

Poskusi s 3DAnalize programom forsirat pixel shader... Baje so nekateri lastniki GF4 MX440 na ta način lahko igrali Prince of Persia...
forever 200 MPH ...

exorcist ::

A lah men edn razlozi celo igro ( u detajlih) zto k so notr pac stvari iz episode 3 pa ce bi mi lah kdo se to mau povedov. Res me zanima cela zgodba pa tist k se gionosiani pa se eni zdruzjo mislm postanejo zavezniki, pa kva je fora na konc k sepratisti napadejo kachiro in poj to spet zavzamemo po pa republic zacne invasion>?Hmm aja pa kdo so sploh sepratisti pa gen. grievous? Drgac pa me najbl zanima kva je celotna zgodba aja pa se to...na Gionosisu k mors ubit Sun Faca(a je to mjbi tipo iz episode 2) k hoce pobegnt v eni ladji > kdo ma take ladje k gionosiani vem da ne. Hvala za vnaprej ce se bo kermu dal razlagat.

Slide ::

Exorcist... Na Cartoon Network si poglej risanke Star Wars Clone Wars in ti bo vse jasn.. Vsak dan so zdej tm okol 17:30... :D Ful dobr narisane... Bl fajn je k film :D Ajd
forever 200 MPH ...

exorcist ::

To sm enkrat ze gledu pa je kr neki no ce ma kr palpatin storm trooperje (k je se normaln) sploh nima veze ne z filmom pa ne z rc, razn tega da so u use treh yoda pa gen.grievous. ;(
X

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero NOVO grafično za 10.000 - 15.000 SIT

Oddelek: Kaj kupiti
341971 (1273) Jaxx
»

GeForce4 MX440 (Gainward) DA ali NE?

Oddelek: Kaj kupiti
151005 (815) HroSCeK