Forum » Zvok in slika » Pretvorba NTSC v PAL na YAKUMO DVD Master
Pretvorba NTSC v PAL na YAKUMO DVD Master
filmofil ::
Pozdrav!
Nameravam kupiti tale player (Yakumo), ker se mi zdi ugoden nakup glede na lastnosti, ki jih ima. Imam pa za vse strokovnjake tukaj vprašanje. Imam namreč televizor za PAL sistem. Ali boml lahko potem gledal nek film (DVD ali DIVX), ki je posnet v sistemu NTSC (pustimo sedaj regijsko zaščito). Zanima me namreč, ali je ta predvajalnik sposoben ob predvajanju pretvarjati fiml iz sistema NTSC v PAL. Bi morda lahko kdo to tudi stestiral? Hvala za vse odgovore.
Lep pozdrav, filmofil
Nameravam kupiti tale player (Yakumo), ker se mi zdi ugoden nakup glede na lastnosti, ki jih ima. Imam pa za vse strokovnjake tukaj vprašanje. Imam namreč televizor za PAL sistem. Ali boml lahko potem gledal nek film (DVD ali DIVX), ki je posnet v sistemu NTSC (pustimo sedaj regijsko zaščito). Zanima me namreč, ali je ta predvajalnik sposoben ob predvajanju pretvarjati fiml iz sistema NTSC v PAL. Bi morda lahko kdo to tudi stestiral? Hvala za vse odgovore.
Lep pozdrav, filmofil
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD regija 1 ter NTSCOddelek: Zvok in slika | 3438 (2402) | mtosev |
» | DVD - WS in FSOddelek: Zvok in slika | 1460 (1349) | Stepni Volk |
» | Filmčki iz digitalnega fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 1957 (1619) | CaqKa |
» | Video captureOddelek: Sedem umetnosti | 1482 (1227) | ferjan |
» | S-video in Chrontel??Oddelek: Zvok in slika | 2070 (1926) | koco |