Forum » Hlajenje in modifikacije » Še en radjator?
Še en radjator?
The B ::
Dons sm odpisal zadn in edini izpit (vso srečo Eddy ) in sm si za nagrado kupu Dfi Ultra Infinity. Zakaj pa to pišem v oddelku hlajenje in modifikacije? Ker sm kupu plato da bom lahko izkoristu moj procesor (2323 MHz@1.65V) in ram BH-5. Za to je pa treba met tud dobro hlajenje.
Idejo o novi pumpi sm opustu zdej me pa zanima sledeče:
Zdej mam tri bloke, L20, cevi 13/17 in jugo radjator. Gpu mam tud V-modan. Ker bo cel sistem oddal 200W (?) toplote sm pršu na idejo da bi dal v krog še en radjator. Mam doma še radjator ki sem ga mel pred tem. Ma bakrene cevi, ne komor (notranji premer ene13-14) in aluminijasta rebra. Svoje delo je opravljal kr dostojno sam je mogl mal bl pihat (rebra so zlo skupi). Torej:
A bi se mi splačal dat še en radjator? Sej če ne še bolš. Manj dela.
Aja še to. Dal bi ga na vrh kište da bi šu zrak skoz radjator vn. Pa tuki ma tip tud več radjatorjev.
Hvala za vsa mnejna!
B
Idejo o novi pumpi sm opustu zdej me pa zanima sledeče:
Zdej mam tri bloke, L20, cevi 13/17 in jugo radjator. Gpu mam tud V-modan. Ker bo cel sistem oddal 200W (?) toplote sm pršu na idejo da bi dal v krog še en radjator. Mam doma še radjator ki sem ga mel pred tem. Ma bakrene cevi, ne komor (notranji premer ene13-14) in aluminijasta rebra. Svoje delo je opravljal kr dostojno sam je mogl mal bl pihat (rebra so zlo skupi). Torej:
A bi se mi splačal dat še en radjator? Sej če ne še bolš. Manj dela.
Aja še to. Dal bi ga na vrh kište da bi šu zrak skoz radjator vn. Pa tuki ma tip tud več radjatorjev.
Hvala za vsa mnejna!
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
burkiburke ::
Ja, ziher da bo boljše če boš v sistemu imel dva radiatorčka , verjetno bo tudi L20 vse to premagala in pol si zmagal .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | L20 -> L30 ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 955 (779) | iNN |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8787 (6887) | Jackass |
» | temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1068 (832) | tiborrr |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2258 (1515) | frenk |
» | Rezervoar VS T-clenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1797 (1160) | Fury |