» »

Računalnik dela počasi in zmrzuje

Računalnik dela počasi in zmrzuje

Koci ::

A ma kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe. Včeraj mi je med surfanjem po internetu zmrznil računalnik. Ko sem ga resertiral mi je začel najprej full počasi nalagal Windowse, nato pa je, ko je prišel tam nekje do tistega, ko bi jih moral naložiti, zmrznil. Ne pomaga niti "last good..." niti "save mode". Zanimivo je tudi, da mi tudi, ko hočem na novo naložiti Windowse, dela full počasi in po nekaj minutah pa tudi zmrzne. Ima kdo kakšna idejo, kaj bi lahko bilo narobe?
Ker ga imam v garanciji sem ga sicer nesel na servis, samo rad bi približno vedel kaj je, da mi ne bojo tam spet prodajali kakšnih buč. Ne bi bilo namreč prvič.
Panta rei!!

Trinitron ::

Maš kej navit? Ti je crknil kakšen ventilator? Si pogledal, če ti ga zaustavlja kakšen proces?

Če mi ga zaustavlja kakšen proces ne morem pogledat, ker mi do windowsov sploh ne pride. Navit ni bil, temperatura pa je tudi dokaj normalna (54 stopinj na AMD-ju)
Panta rei!!

delfinus ::

Smrdi na ram.

lp, D.

RacaClone ::

lahko da je premal navit, recimo AMD 1600Mhz nastavlen le na 200Mhz zato pa gre počas, lahk da je RAM kje zjeban al pa disk kje zjeban.
Nes ga k frendu, k ma podobne rame k ti pa jih probi začasno zamenat, al pa nest disk k frendu pa ga na drugi konfiguraciji preizkust.

Jaz sem tudi pomislil na ram. Bi računalnik piskal če bi bil fuč?
Panta rei!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dvojedrniki na voljo za mobilne telefone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5616422 (14608) smash
»

zmrzovanje in "klikanje" kompa

Oddelek: Strojna oprema
81062 (965) wechta
»

Hlajenje in navijanje Radeona 9500pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
715134 (4403) Gejmer
»

Problem z Radeonom 9700

Oddelek: Navijanje
251409 (1095) boštjan
»

A je to sploh mogoce ???? ZNOREL BOM

Oddelek: Pomoč in nasveti
231856 (1135) lepi joker

Več podobnih tem