Forum » Programska oprema » MAC OS problem???
MAC OS problem???

ElHovica ::
Potrebujem nekoga, ki se spozna naMAC OS.
Na podstrehi sem nasel stareg Powerbooka 160, na katerem ne deluje sistem, vsaj tako predvidevam.
Simptomi: prizgema racunalnik, naprej se prikaze en mac, ki se smeji, kuj za tem pa se pokaze disketa sredi katere utripa vprasaj.
Kaj je narobe??? A mi lahko kdo pomaga?
Ce je slucajno potrebno narediti nekaksno sistemsko disketo potem, mi prosim povejte natancno kako se jo naredi v windowsih. Oziroma ce obstaja kaksna druga resitev.
Na podstrehi sem nasel stareg Powerbooka 160, na katerem ne deluje sistem, vsaj tako predvidevam.
Simptomi: prizgema racunalnik, naprej se prikaze en mac, ki se smeji, kuj za tem pa se pokaze disketa sredi katere utripa vprasaj.

Ce je slucajno potrebno narediti nekaksno sistemsko disketo potem, mi prosim povejte natancno kako se jo naredi v windowsih. Oziroma ce obstaja kaksna druga resitev.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4622 (3353) | xrotek |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 16180 (14495) | AndrejO |
» | Apple odpoklical Seagatove trde diske v novih imacih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Diski | 45072 (42555) | eieieie1 |
⊘ | iMac ali PC za 1200€Oddelek: Kaj kupiti | 7048 (6233) | bluefish |
» | router- interneta niOddelek: Omrežja in internet | 2435 (2047) | ultimated4 |