Forum » Programska oprema » MAC OS problem???
MAC OS problem???
ElHovica ::
Potrebujem nekoga, ki se spozna naMAC OS.
Na podstrehi sem nasel stareg Powerbooka 160, na katerem ne deluje sistem, vsaj tako predvidevam.
Simptomi: prizgema racunalnik, naprej se prikaze en mac, ki se smeji, kuj za tem pa se pokaze disketa sredi katere utripa vprasaj.
Kaj je narobe??? A mi lahko kdo pomaga?
Ce je slucajno potrebno narediti nekaksno sistemsko disketo potem, mi prosim povejte natancno kako se jo naredi v windowsih. Oziroma ce obstaja kaksna druga resitev.
Na podstrehi sem nasel stareg Powerbooka 160, na katerem ne deluje sistem, vsaj tako predvidevam.
Simptomi: prizgema racunalnik, naprej se prikaze en mac, ki se smeji, kuj za tem pa se pokaze disketa sredi katere utripa vprasaj.
Kaj je narobe??? A mi lahko kdo pomaga?
Ce je slucajno potrebno narediti nekaksno sistemsko disketo potem, mi prosim povejte natancno kako se jo naredi v windowsih. Oziroma ce obstaja kaksna druga resitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4526 (3257) | xrotek |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 15799 (14114) | AndrejO |
» | Apple odpoklical Seagatove trde diske v novih imacih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Diski | 43685 (41168) | eieieie1 |
⊘ | iMac ali PC za 1200€Oddelek: Kaj kupiti | 6937 (6122) | bluefish |
» | router- interneta niOddelek: Omrežja in internet | 2403 (2015) | ultimated4 |