Forum » Pomoč in nasveti » dial up networking
dial up networking
DeR ::
zakaj se mi na začetku, ko štartam win98se zežene okno dial-up netw..., v startupu nič nimam pa tudi v registru "run" sem zbrisal vse programe, ki se štartajo, dial up pa še se vedno zaganja... kot da bi na začetku po zagonu računalnika želel iti na internet (nek program???)
VASkO ::
Mas slucajno IE5.5 SP1 instaliran? Se ti tudi takrat hoce povezat, ko gres v upravitelja naprav(device manager)?
Meni se je to zacelo dogajat, ko sem v WinME instaliral varnostni popravek za IE5.5. Znebiti se tega nisem mogel drugace kot tako, da sem na novo nalozil sistem brez popravka.
Meni se je to zacelo dogajat, ko sem v WinME instaliral varnostni popravek za IE5.5. Znebiti se tega nisem mogel drugace kot tako, da sem na novo nalozil sistem brez popravka.
freejack ::
Mah,..sej ni nujno, da je v registu al ap startupu,..kot zagonski program,..lahk je drgač interno naštiman na zaganjanje,.. Če si zarad IE to dobo,..mal opcije pod IE preveri,.. (ne obupat,..)...zihr je neka rešitev,.. . . . . upam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE polovicno prikazovanje slikOddelek: Izdelava spletišč | 805 (730) | sekundek |
» | Off-line zeza; hudobni škrat pokvaril?Oddelek: Slo-Tech | 1259 (1148) | Spajky |
» | dial-up: upload dela, download neOddelek: Pomoč in nasveti | 798 (724) | tha_man |
» | ADSL + IE explorerOddelek: Omrežja in internet | 1097 (883) | StratOS |
» | ServerOddelek: Novice / Obvestila | 1780 (1780) | Tomi |