» »

Off-line zeza; hudobni škrat pokvaril?

Off-line zeza; hudobni škrat pokvaril?

Spajky ::

Forum Posti in glavna stran se ne spravi v IE5.01 cache ali ram-knof back daje, da ne more prikazat (npr.prejšnje naloudane strani) strani. Deluje pa zadnjih 24ur in pa ostale Web strani, torej feler ni pri meni. Malo nerodno, če si na Dial-Up-u in moraš odpret brdo IE oken, če hočeš offline čitat zaradi stroškov; do par dni nazaj je še v redu delalo! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Primoz ::

Men dela vse...
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Spajky ::

Primož, nekaj mora res biti narobe, ker res ne dela če nisi priklopljen (kot, da se ne bi naloudala do konca in zgleda, da za vse iz vaše strani) razen zanimivo: Teme zadnjih 24h in pa tega posta samo vprašanje! Vse ostalo na vasi strani pa ponovno DL-da in ne vzame iz rama ali IE cache-ja; tako naprimer enega threada npr. ki je že odprt v enem oknu IE, ga ne more spet odpret kot prej v novem oknu brez povezave če treba oz. spet DL-da! Do 2 dni nazaj ko sem bil nazadnje tu je bilo vse v redu; prej ko sem pa to postal sem vse živo seveda probal da preverim, če ni meni kaj zbluzilo, da ti ne razbijam škatle brez veze.8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Spajky ::

Zdeva je zgleda povezana s prijavo; če sem prijavljen dela, če nisem prijavljen ne dela! LP 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Primoz ::

Ok.. posebej zate IE5.5.

Back dela.. včasih (pri kakšni debilni reklami), reče, da ni na voljo offline.. ampak, če rečeš, da te to ne gane (stay offline) ti vseeno prikaže stran (samo brez reklame).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Spajky ::

Hvala na odgovoru Primož; jest sicer rabim IE5.01 brez OffLine packa z neverRefreshingPages nastavitvijo (manual refresh istih obiskanih strani, zato da sem kljub temu lahko offline čital) in samo txt za redne forume in novice brez slik in šminke-DL šiba tudi na 56k (tako, da me IE po potrebi ne gnjavi z glupimi vprašanji in reklamami-hosts file v Win z dodanimi slo Ad serverji itd) in še vedno ne dela brez prijave, tudi če te moje custom dodatke odstranim..Zgleda, da se bom moral sprijaznit z nastalo situacijo.. :-( .. da ti ne rompim škatole dalje; brez zamere.. :-). Zdejle sem si vklopil avtomatsko prijavo, da gre mal hitreje vsaj temeZadnjih24ur...

Je pa zanimivo da ko se povežem on line na link za zadnjih24ur (http://slo-tech.com/script/forum/izpiso... prijavljen (drugače ne), ga v IEcache spravi kot izpisoddelka.htm, ko se odklopim in zaprem IE okno ter spet pokličem ta URL, pa pravi, da ne more te strani prikazat. Če pa URL spremenim v http://slo-tech.com/script/forum/izpiso... , pa ga prikaže offline, medtem ko online na ta URL pa ne! Zanimivo! Prej ko nisem imel avtoprijave sem probal na tazadnji link se prijavit in ga online ni hotelo prikazat, ampak prijavilo na strežnik me pa je! It is not a bug but a feature.. :-) !
In če v novo okno vnesem URL http://slo-tech.com/script/forum/izpist... offline, mi prikaže zdej zadnjo kaširano temo (taisti URL online pa ne šljivi). Interesantno!

Mogoče ima vsa ta cirkus veze s spremembo skripte pred dnevi za tisto plavo razmejitveno črto do zadnjih neprebranih sporočil, katerih feature so ostali zgleda z veseljem sprejeli! Mogoče je pa fora tudi v linkih ki se končajo na ...#neprebrano, kar prej nisem opazil, IE jih pa tretira če nisi prijavljen (ni bilo kaširano) kot brez tega....

Škoda sicer, da zadeva ne deluje kot še pred par dnevi (2-letna navada=železna srajca; sem probal prepričat IE da bi kaširal danes nekako zadeve, ma ne šljivi), ma bom že prebolel! LP !
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3654490767 (1566) bastadu
»

Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
806835 (4727) kolesar
»

Problem z dizajnom s-t ko sem offline.

Oddelek: Izdelava spletišč
11958 (798) Ziga Dolhar
»

prijava & delovanje foruma?

Oddelek: Slo-Tech
7980 (809) boha

Več podobnih tem