» »

ATI 9800 pro - powercolor 128 mb - Težave z sliko iz TV outa

ATI 9800 pro - powercolor 128 mb - Težave z sliko iz TV outa

BIG_BOY ::

Imam to grafično in je nikakor ne morem povezat z televizijo. Poskusil sem že VSE možno.
3 enake grafične, 2 s vhs kabla... enega posebej za ati (z več pini in v činč), z tremi televizijami, predelanimi scarti... vglavnem VSE (aja tudi ono z pali). Nikakor ne pride signal do tv ja pa nevem zakaj... ali ma kdo to grafično priključeno na TV slučajno ? Mislim da kaka napaka na VSEH teh grafičnih skor nebi mogla bit no tak da... prosim za nek odgovor!

hvala.

dc10 ::

Kakšno pa maš matično ploščo ?

Jaz imam podobne težave, daj grafično v kak drug računalnik z drugačno ploščo in sprobaj če dela! Če ne dela, je TV-OUT zanič! Pa probaj na TV povezati preko COMPOSITE kabla (composite pretvornik za grafično kartico ali pa preko scart adapterja in pretvornika iz S-VHS na composite - poveži sliko na composite). compositni priklop je dejansko činč rumene barve !
:)
V glavnem sem že tudi jaz imel TV-OUT zanič na tej grafični !

lp

Scorpia ::

Dej probi tko. Ugasni računalnik, dej ven kabel od monitorja in not kabel za tv. grafična bi pol mogla sama zaznat kaj je priklopjeno gor. Vsaj men pr leadtek fx5600 sam prešalta na tv, če je monitor vsaj izklopjen. sam tv more bit uklopjen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero graficno za cim boljsi TV-out?

Oddelek: Kaj kupiti
161568 (1223) killah bee
»

tv out= čb slika

Oddelek: Zvok in slika
253312 (2845) romario
»