Forum » Pomoč in nasveti » "mrtva" baterija od prenosnika POMOČ!!!
"mrtva" baterija od prenosnika POMOČ!!!
videosony ::
Ker je baterija prenosnika zdržala 15 min, sem alarm v win_xp (in tudi izklop prenosnika) nastavil iz 16% baterije na 0%. S tem je prenosnik delal več kot 1 uro z isto baterijo. Potem sem jo napolnil in ponovil. Sedaj pa se več noče napolnit.
Po mojem je v prenizkem stanju, sem že probal z "šokom" direkto na celice pa nič.
Ali ima kdo kakšno idejo, kako bi jo "zbudil" ??
Je pa prenosnik Compal N20U, baterija pa ima li-ion člene 3x po 2 vzporedno vezana, potem pa dvojice zaporedno, nominalna napetost je 11,1V in 3000mAh.
Hvala vsem za pomoč.
lp Boštjan
Po mojem je v prenizkem stanju, sem že probal z "šokom" direkto na celice pa nič.
Ali ima kdo kakšno idejo, kako bi jo "zbudil" ??
Je pa prenosnik Compal N20U, baterija pa ima li-ion člene 3x po 2 vzporedno vezana, potem pa dvojice zaporedno, nominalna napetost je 11,1V in 3000mAh.
Hvala vsem za pomoč.
lp Boštjan
Scorpia ::
Probi vzet kakšen navaden adapter in z njim polni kakšno uro. pazi da ima isto voltažo. amperi niso pomembni
Pyr0Beast ::
Trajna podhranjenost.
Možno je da nima dobrga stika. Probaj z battery doubler ala Google
Z navadnim adapterjem boš skuru baterijo !!!
Možno je da nima dobrga stika. Probaj z battery doubler ala Google
Z navadnim adapterjem boš skuru baterijo !!!
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Scorpia ::
Ne moreš skurit kr tko, samo če nisi pravilno povezal. Važn je sam voltaža. od mobitela sem marsikaj polnil pa še zmer vse štima, sam da je moč slaba in se rabi dalj časa za polnit. Ni pa fajn dolg časa polnit, zato k ne veš kdaj je že napolnjena baterija. pol jo šele lahko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15368 (2138) | sh00ter92 |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19693 (7129) | specing |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3846 (2814) | solatko |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8658 (7167) | Steinkauz |
» | Na laptopu napačno kazanje baterijeOddelek: Strojna oprema | 1985 (1639) | Pyr0Beast |