Forum » Programska oprema » ati radeon - linux gonilnik - peticija
ati radeon - linux gonilnik - peticija
jlpktnst ::
našel link na rage3d.com forumu:
http://www.petitiononline.com/atipet/petition.html
jaz ostanem optimist in trdim da bo to zelo pomagalo:)
LP
http://www.petitiononline.com/atipet/petition.html
jaz ostanem optimist in trdim da bo to zelo pomagalo:)
LP
borchi ::
nvidia driverji so v linux-u cca. 4x hitrejši od ati-jevih. ati je izdal že kar nekaj verzij driverjev in ostajajo na istem nivoju. zdaj pa, da bi jim uspel 4x skok.... zaradi peticije???
js sem drugače protestiral - kupu sem nvidio.
js sem drugače protestiral - kupu sem nvidio.
l'jga
babylon9 ::
hja, jeba ni kaj eni kar lepo ostanite atijevi privrzenci .. Iz tega ne bo nic.
Edino nvidia pa matrox mata solidno podporo. Vse ostalo je za zjokat.
:)))
Edino nvidia pa matrox mata solidno podporo. Vse ostalo je za zjokat.
:)))
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: babylon9 ()
BigWhale ::
glxgears meni z najnovejsimi ATIjevimi gonilniki laufa z cca 3500-4500fps. Ne spomnim se kak je bil fps z nvidio... Dela mi tudi dual head z enim monitorjem na DVI portu in TVjem na tvout. KDE pa lepo deluje v taki konfiguraciji. Problem je edino v tem, da je v 'overlay' mode ena anomalija na prvem zaslonu...
Gandalfar ::
pa da bi te raje v smrt poslali kot pa dovolili, da njihov binary driver prilozis kaksnemu cdju..
jlpktnst ::
hardlock po kaki minuti poganjanja 3d aplikacije (včasih tudi glxgears), vcasih pa celo dela(tega je ze dolgo in je vedno slabse)...
da ne govorim o grozni pocasnostvi pri 2d sliki, ubistvu je VESA nacin celo hitrejsi - razen za scrolling
da ne govorim o grozni pocasnostvi pri 2d sliki, ubistvu je VESA nacin celo hitrejsi - razen za scrolling
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peticija za gonilnike ATI-jevih garfikuljOddelek: Novice / Grafične kartice | 2155 (2155) | thezerox |
» | ATi odgovarjaOddelek: Novice / Grafične kartice | 2505 (2505) | Mavrik |
» | Adobova in Macromediina programska oprema za Linux?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2699 (2699) | boogoo |
» | Peticija: Star Trek NemesisOddelek: Loža | 1548 (1281) | Asgard |
» | Peticija za 3dfx WinXP gonilnike!!Oddelek: Zvok in slika | 879 (728) | matter |