Forum » Pomoč in nasveti » Mreža na lan party-ju (povezava 3 svitchev)
Mreža na lan party-ju (povezava 3 svitchev)
ShowDown ::
No kot sem povedal me ju3 čaka lan party.....mamo 3x 8 port svitche pa en 4 portni router. Zdaj pa je problem kak jih povezat. Ali povežem samo te 3 svitche v ta ruter? Če ja s kakimi kabli? (crossover ali patch?)
prosim za pomoč
prosim za pomoč
OldSkul ::
Narediti moraš takole:
Patch UTP kabel moraš priklopiti na običen in ne na uplink port in sicer to narediš na prvem switchu.Potem ta kabel vtakneš v UPLINK port v switch št. 2.To potem ponoviš še parkrat.
Bi moglo delat, nisem pa siguren tako, da sem mogoče falil vse skupaj.
Patch UTP kabel moraš priklopiti na običen in ne na uplink port in sicer to narediš na prvem switchu.Potem ta kabel vtakneš v UPLINK port v switch št. 2.To potem ponoviš še parkrat.
Bi moglo delat, nisem pa siguren tako, da sem mogoče falil vse skupaj.
ShowDown ::
hvala!!!
Bil pa bi se bolj vesel če bi kdo njegov odgovor potrdil.....(saj pravi da ni siguren)
Bil pa bi se bolj vesel če bi kdo njegov odgovor potrdil.....(saj pravi da ni siguren)
ali3n ::
preberi članek Ethernet.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
korenje_ver2 ::
povezi kakor hoces, samo da ne bo krozni promet. torej vse 3 switche povezi na router.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual C#]Kako povezati aplikacijo s portom na switch-u?Oddelek: Programiranje | 1340 (1276) | Senitel |
⊘ | ADSL in dva računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (1077) | bastadu |
» | Kako priklopiti switch na router ?Oddelek: Omrežja in internet | 3110 (2979) | bastadu |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1577 (1371) | Zm3-D3n |
» | Vec Switch-ev skupaj!?Oddelek: Strojna oprema | 1065 (945) | Morph3us |