Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO!
NUJNO!
mohha53 ::
Serbus
Ja, počasi zgubljam živce!
Stvar je sledeča:
A critical system Process, C:\WINDOWS\system32\lsass.exe, failed with status code c0000005. The machine must restrat now.
To je to, pol pa se comp po minuti lepo ugasne. OK, mašina je 466 celeron z 256 MB; vem da WiNXP ni najbolj primeren, ampak vseeno. Punca ga bo imela v pisarniške namene, nad Linuxom pa ni bila preveč navdušena, ko sem ga omenjal. Winsow še nisem nadgradil (a se SP2 ta trenutek splača, tudi BIOSa še nisem flešal (1999).
Kaj mi svetujete, oziroma, zakaj Polkna odletijo. (RES samo če jih preveč obremenim!?)
Hvala, Myk
PS: Zdaj dela, tole pišem z tega compa.
Ja, počasi zgubljam živce!
Stvar je sledeča:
A critical system Process, C:\WINDOWS\system32\lsass.exe, failed with status code c0000005. The machine must restrat now.
To je to, pol pa se comp po minuti lepo ugasne. OK, mašina je 466 celeron z 256 MB; vem da WiNXP ni najbolj primeren, ampak vseeno. Punca ga bo imela v pisarniške namene, nad Linuxom pa ni bila preveč navdušena, ko sem ga omenjal. Winsow še nisem nadgradil (a se SP2 ta trenutek splača, tudi BIOSa še nisem flešal (1999).
Kaj mi svetujete, oziroma, zakaj Polkna odletijo. (RES samo če jih preveč obremenim!?)
Hvala, Myk
PS: Zdaj dela, tole pišem z tega compa.
"Never touch a running system!"
mohha53 ::
OK, to je dobro, ker sem se bal za hardware!
Instalan ma Kaspersky, a mi ga bo našel in odstranil?
Myk
Instalan ma Kaspersky, a mi ga bo našel in odstranil?
Myk
"Never touch a running system!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesut DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (920) | mohha53 |
» | Jebemit SygatejaOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (815) | zvitorepec |
» | f1 servo ojačevalnikOddelek: Znanost in tehnologija | 1843 (1480) | TribesMan |
» | Resen problem?Oddelek: Strojna oprema | 1297 (1097) | mohha53 |
» | "SRANJE" iz trgovine (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4298 (3034) | tiborrr |