Forum » Pomoč in nasveti » 9600 XT ki sumim da zajbava
9600 XT ki sumim da zajbava
Serial ::
Stvar je taka: inštaliram windows in vse dela lepo.Ko dam 3D MARK dobim približno 3700 točk.Čez par dni ko dam ponovno 3D MARK mi vse šteka in dobim okol 3550 do 3600 točk.
Ali mi zna kdo povedat zakaj.Mislim da niso krivi driverji.
Ali mi zna kdo povedat zakaj.Mislim da niso krivi driverji.
BaRtMaN ::
Mogoče kakšen program v ozadju odžira dragocene cikle CPUja. Kakšen antivirus, požarni zid, @home programi itd so lahko tudi razlog.
Ni kaj si imel prav.U bistu mi je to delalo zaradi nekega programa ki kaže temperature in tako naprej.Nek merdast Easytune 4.Če poznaš koga ki ga ima mu priporočaj da naj ga ne uporablja.
hvala
lp
By;Serial
hvala
lp
By;Serial
pviran3 ::
Mam p4 2.4Ghz, 512rama, radeon9200 series 128mb
Sploh nevem, zakaj bi ta program kej mlel, saj sam temperaturo in vrtljaje ventilatorjev gleda
Sploh nevem, zakaj bi ta program kej mlel, saj sam temperaturo in vrtljaje ventilatorjev gleda
Jst mam 2X 256Mb Geilov RAma.In Gigabyte plato ki naj bi bla ta naj boljša med Gigabyt za AMD-je.Mogoče pa ni bil kriv Easytune 4.
BaRtMaN ::
No, potem je bil ta krivec.
Če hočeš drug program za merjenje temperatur, ti priporočam Motherboard Monitor, ki je vsaj meni najboljši. Moraš si vzet malo časa in ga nastavit, a potem teče kot dobro namazan stroj. :>
Sicer pa jemlji te temperature (razen tistih iz diskov) z rezervo, ker ti senzorji na matičnih ploščah niso najbolj natančni.
Če hočeš drug program za merjenje temperatur, ti priporočam Motherboard Monitor, ki je vsaj meni najboljši. Moraš si vzet malo časa in ga nastavit, a potem teče kot dobro namazan stroj. :>
Sicer pa jemlji te temperature (razen tistih iz diskov) z rezervo, ker ti senzorji na matičnih ploščah niso najbolj natančni.
pviran3 ::
Program sm dubu na cdju skupi z driverji
Mi je pa ful všeč, ker ni kompliciran - izpiše samo temperaturo in število vrtljajev ventilatorja in konc - zame je čist dost
Mi je pa ful všeč, ker ni kompliciran - izpiše samo temperaturo in število vrtljajev ventilatorja in konc - zame je čist dost
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pviran3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje za telebaneOddelek: Navijanje | 3771 (3049) | 69charger |
» | Barton 2600 in hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1317 (1122) | Type-R |
» | rad bi navil palominota 2000 amdOddelek: Navijanje | 732 (684) | T(he) Boss |
» | ga-7n400l-FSB?Oddelek: Navijanje | 1574 (1265) | killah bee |
» | Vedno več Tbred-ov BOddelek: Novice / Procesorji | 2195 (2195) | lambda |