Forum » Programska oprema » kateri Email program za pošiljat...
kateri Email program za pošiljat...
Corpse ::
ali mi zna kdo povedati kateri program za posiljanje pošte bi mi lahko pošiljal tako da ce posljem vec ljudem ter ,da ne vidijo komu je bil ta email se vse poslan?
primer...posljem 20 oseban en email ampak nocem da vidijo komu sem vse to poslal ker recimo ne bi zelel da dobijo emaile od drug drgega. nekdo bo rekel poslji vsakemu posebej..to ja sam js bi rad da natipkam email izberem naslovnike ter pošljem in zadeva je koncana. k ce dam v outlook expess potem vidis zgoraj k pise "komu al pa to" vidis vse emaile komu je bilo poslano js pa tega nocem...malo sem nadolgovezil upam da zastopite :) thanks
primer...posljem 20 oseban en email ampak nocem da vidijo komu sem vse to poslal ker recimo ne bi zelel da dobijo emaile od drug drgega. nekdo bo rekel poslji vsakemu posebej..to ja sam js bi rad da natipkam email izberem naslovnike ter pošljem in zadeva je koncana. k ce dam v outlook expess potem vidis zgoraj k pise "komu al pa to" vidis vse emaile komu je bilo poslano js pa tega nocem...malo sem nadolgovezil upam da zastopite :) thanks
brzy ::
Hm...
Tudi v outlook expessu se to lahko naredi, če klikneš na levi strani ZA se ti odpre novo okno tam pa potem lahko daš ZA (to vidijo vsi), potem lahko daš KP (kopija, tukaj se ne vidi komu vse si poslal e-mail) ali SKP(v vednost, to tudi ne vidijo komu vse si poslal).
Probaj pa boš videl kako bo ?!
Jaz osebno, kadar pošiljam večim uporabnikom zmeraj dam pod SKP ali KP.
Tudi v outlook expessu se to lahko naredi, če klikneš na levi strani ZA se ti odpre novo okno tam pa potem lahko daš ZA (to vidijo vsi), potem lahko daš KP (kopija, tukaj se ne vidi komu vse si poslal e-mail) ali SKP(v vednost, to tudi ne vidijo komu vse si poslal).
Probaj pa boš videl kako bo ?!
Jaz osebno, kadar pošiljam večim uporabnikom zmeraj dam pod SKP ali KP.
McHusch ::
Kar ti hočeš, podpira vsak spodoben e-mail klient. Temu se reče BCC (blind carbon copy) oz. SKP po slovensko in je namenjeno prav temu, da nihče od prejemnikov ne vidi ostalih. Kako to vklopiti v OE, ti je pa napisal že predhodnik.
Microsoft ::
Kent bi mor izi. :))
Ko se ti odpre okno, kjer lahko napises in posljes nov mejl, naredis tako, kot kaze na sliki. Kliknat pa mores na desni del 'tipke', kjer je taksna majhna puscica, ki kaze dol. Velja pa za Outlook 2003.
by Miha
Ko se ti odpre okno, kjer lahko napises in posljes nov mejl, naredis tako, kot kaze na sliki. Kliknat pa mores na desni del 'tipke', kjer je taksna majhna puscica, ki kaze dol. Velja pa za Outlook 2003.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277950 (22881) | Matko |
» | Hotmail uvaja aliase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20436 (18825) | kitara8 |
» | Prikrivanje E-Mail naslovov.Oddelek: Omrežja in internet | 3777 (3454) | Bakunin |
» | "Neviden email"Oddelek: Omrežja in internet | 1821 (1433) | |GrEgOr| |