Forum » Pomoč in nasveti » Problem!!
Problem!!
Wolverine ::
Imam plato Abit kt7a+duron 800 in imam sledeci problem: ko kaj spreminjam v biosu in ko to shranim, potem pac save&exit mi pokaze samo crn zaslon. To mi je zacelo nagajati danes, ko sem dal neko staro zvocno noter na isa vodilu. Crn ekran se mi pojavi tudi ce restartam pc, pa se 1x64 rama mi je nehalo delat. Kaj mi storiti?? A je to povezano kaj z tisto novico o via čipovju??
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Simko ::
hja...jaz bi na tvojem mestu najprej dal zvočno ven in probal....da vidim, če je tukaj problem. Sam imam sicer KT7 in imam tudi ISA zvočno, pa ni problrma.
Wolverine ::
Sej sem jo dal ven, vendar se kar nagaja, bom vse kartice ven populu in se 1x not dal. A napajalnik ima kaj veze s tem?
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Simko ::
Napajalnik? Kaj pa vem....mogoče. Samo ne takoj napajalnika obtožiti. Sam imam tudi AMDja in polno šare noter(dve mrežni, CDR, CDROM, TV kartica, ....), pa mi je 235 napajalnik čisto zadostoval par mesecev. Potem pa je crknil. Vendar po moje zato , ker je bil star ko svet :c)
Pa ko boš dal vse kartice ven, prvso sprbaj brez njih. daj noter le grafično, ... pa da vidiš, če bo delalo. Pol pa po eno in eno noter dajaj....
Pa tistih 64 MB RAMa...še vedno ne dela? Prbaj tudi tega ven dat...
Pa ko boš dal vse kartice ven, prvso sprbaj brez njih. daj noter le grafično, ... pa da vidiš, če bo delalo. Pol pa po eno in eno noter dajaj....
Pa tistih 64 MB RAMa...še vedno ne dela? Prbaj tudi tega ven dat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mojim osebnim racunalnikomOddelek: Strojna oprema | 1255 (900) | Pyr0Beast |
» | PC zmrzne med instalacijo OS winOddelek: Pomoč in nasveti | 877 (792) | cekr |
» | ABIT KT7A (V1.3) - sami problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 847 (733) | Neo32 |
» | Kako pripravit plato k delovanju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1004) | zile |
» | bios downOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1006) | jfk |