Forum » Izdelava spletišč » Razrezan desno poravnan, levo raztegljiv banner HTML/php strani!? Any bright idea!? [Rešite naslednji problem]
Razrezan desno poravnan, levo raztegljiv banner HTML/php strani!? Any bright idea!? [Rešite naslednji problem]
KLM ::
Torej...
Problem imam z novim fajn designom strani za VKLJ... http://www.vesl-klub-ljubljanica.si/new/ - zadeva še daleč ni narejena, ker se mi je ustavilo pri navedenem problemu:
Kako hudiča nej naredim, da bo banner desno poravnan, tabela v kateri je, pa bo raztegljiva do levega roba - rad bi namreč, da se voda v bannerju raztegne do roba strani in da ima celica z vsebino spodaj na voljo cel zaslon. Loop ozadja bom že zmogel, težava nastane, ko dam table width na 100%, ne morem nastaviti prve celice tabele na raztegljivo... dela samo, če je raztegljiva zadnja / čisto desna celica
mislm sej ne vem kako naj razložim...
Rešite naslednji problem:
--=> internetna stran, ki ima v desnem zgornjem kotu LOGO
--=> od loga do levega zgornjega roba, torej čez celo širino odprtega brskalnika naj teče loopan image (ala veriga, valovi, trava ipd)
--=> po možnosti s HTML tabelo, lahko uporabite tudi PhP
Problem imam z novim fajn designom strani za VKLJ... http://www.vesl-klub-ljubljanica.si/new/ - zadeva še daleč ni narejena, ker se mi je ustavilo pri navedenem problemu:
Kako hudiča nej naredim, da bo banner desno poravnan, tabela v kateri je, pa bo raztegljiva do levega roba - rad bi namreč, da se voda v bannerju raztegne do roba strani in da ima celica z vsebino spodaj na voljo cel zaslon. Loop ozadja bom že zmogel, težava nastane, ko dam table width na 100%, ne morem nastaviti prve celice tabele na raztegljivo... dela samo, če je raztegljiva zadnja / čisto desna celica
mislm sej ne vem kako naj razložim...
Rešite naslednji problem:
--=> internetna stran, ki ima v desnem zgornjem kotu LOGO
--=> od loga do levega zgornjega roba, torej čez celo širino odprtega brskalnika naj teče loopan image (ala veriga, valovi, trava ipd)
--=> po možnosti s HTML tabelo, lahko uporabite tudi PhP
- spremenil: KLM ()
tec ::
logo v desnem kotu naredis tako, da naredis 100% tabelo
table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"
potem razdelis na dva stolpca
td width="60%"
td width="40%"
in v drugem stolpcu naredis desno poravnavo
div align="right"
in das notr logo
img src="logo.gif"
tist image ki naj bi se raztegnil na fullscreen bos pa malo tezje naredil. Predlagam da naredis en majcken gif, ki ga postavis na tiled.
table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"
potem razdelis na dva stolpca
td width="60%"
td width="40%"
in v drugem stolpcu naredis desno poravnavo
div align="right"
in das notr logo
img src="logo.gif"
tist image ki naj bi se raztegnil na fullscreen bos pa malo tezje naredil. Predlagam da naredis en majcken gif, ki ga postavis na tiled.
KLM ::
Huda SeTAr!
Tnx... Prvič sem opazil, da se da tudi slikam dat width=100%.
Torej sem v bistvu sliki valov, ki sem jo mel tilano v ozadju, dal samo 100% vrednost, pa dela... DELOMA...
http://www.vesl-klub-ljubljanica.si/new/
Fucking MicroSuxExplorer!
Zadeva prima izgleda v Mozilli in Netscapu a totalno pogori v IE...
ANY BRIGHT IDEAS, kaj mi je storiti!?
btw: TEC... link sem dal zato, da vidis, da sem tako naredil.
Tnx... Prvič sem opazil, da se da tudi slikam dat width=100%.
Torej sem v bistvu sliki valov, ki sem jo mel tilano v ozadju, dal samo 100% vrednost, pa dela... DELOMA...
http://www.vesl-klub-ljubljanica.si/new/
Fucking MicroSuxExplorer!
Zadeva prima izgleda v Mozilli in Netscapu a totalno pogori v IE...
ANY BRIGHT IDEAS, kaj mi je storiti!?
btw: TEC... link sem dal zato, da vidis, da sem tako naredil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KLM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344986 (4123) | sunniegoldie |
» | HTML tabeleOddelek: Izdelava spletišč | 1223 (1099) | HardFu |
» | Postavljeno na sredinoOddelek: Izdelava spletišč | 1659 (1344) | opeter |
» | Kako postavit sliko na sredino ekranaOddelek: Izdelava spletišč | 1348 (1259) | Sycroft |
» | Pomoč pri izdelovanju spletne strani.Oddelek: Izdelava spletišč | 1800 (1363) | strictom |