Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se vgaša!
računalnik se vgaša!
miki76 ::
imam en problem z mojim pc-jem. ko delam normalno z njim (internet, dolvleka, pisanje) ni problemov, ko pa grem igrat igre se mi po nekaj časa isklopi računalnik in ga nekaj časa ne morem znova zagnati (kakih 5 min).to se je zacelo dogajati danes ze prej pa se je pojavljalo da se mi je včasih naenkrat sam ponovno zagnal po pa je prišlo do zafonske strani kjer je pisalo hardware error in sem moral stisniti F1 da je slo dalje. pregledal se vse diske ki jih imam in ni naslo nobene napake, tako da je problem drugje. sumum na procesor al pa grafično (temperatura!?). imam amd Athlon xp 2500+, 512 mb ddr in ati radeon 9200. za vsak nasvet bi bil hvaležen. hvala!
Dejancek ::
Tko kot si opisal je znak samo da je to pregrevanje !
U BIOS-u maš naštiman da ko doseže tolko temperature se sistem ugasne in to je to...
Omisli bolje hlajenje ali (in) pa zvečaj shutdown temperaturo ...
U BIOS-u maš naštiman da ko doseže tolko temperature se sistem ugasne in to je to...
Omisli bolje hlajenje ali (in) pa zvečaj shutdown temperaturo ...
miki76 ::
hvala za odgovor. bom probal nastimat. je pa res da je danes svinsko vroče in soparno. na kolko pa si naj nastimam temperaturo da ne bo nevarno za procesor?
Pyr0Beast ::
spucej mal računalnik
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4380 (3995) | smacker |
» | računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcatiOddelek: Strojna oprema | 2280 (1948) | solatko |
» | windowsi zmrzujejo!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4113 (3485) | bmatko |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34629 (11844) | BaRtMaN |
» | atlon 1333 se ne bootaOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (999) | iration |