Forum » Pomoč in nasveti » hladilini sistem na radeon 9600 Pro ultra
hladilini sistem na radeon 9600 Pro ultra
archer ::
Imam grafično kartico Radeon 9600 Pro Ultra, pa me zanima kakšne ventilatorje imate gor. Ko sem dobil kartivo je bil na sliki prikazan večji in močnejši ventilator kot pa je gor.
Prilagam slike, prosim oglejte si jih...
To me zanima zato ker ko sem igral kakšno zahtevno igro je igra zablokirala in ekran je ugasnil. Potem sem kartico z RadLinkerjem odvil iz originalnih 499 mhz na 459 mhz in vse igre so delovale normalno. Zanima me če je možno da se kartica zaradi premajhnega hladilnega sistema pregreva.
Hvala za pomoč
Slike:
manual:
moja grafična kartica:
Prilagam slike, prosim oglejte si jih...
To me zanima zato ker ko sem igral kakšno zahtevno igro je igra zablokirala in ekran je ugasnil. Potem sem kartico z RadLinkerjem odvil iz originalnih 499 mhz na 459 mhz in vse igre so delovale normalno. Zanima me če je možno da se kartica zaradi premajhnega hladilnega sistema pregreva.
Hvala za pomoč
Slike:
manual:
moja grafična kartica:
Dejancek ::
Tako rebro in vent sem imel tud na svoji in je dokaj uspešno mi hladil tud 570/324 navito...
Nato pa Vodno in konec muk
Sam itak so to jajca od venta in hladilnika pa še ropota kot traktor
Nato pa Vodno in konec muk
Sam itak so to jajca od venta in hladilnika pa še ropota kot traktor
mohha53 ::
Vodno hlajenje ni za vsakogar, ni tako enostavno to skup spraviti in instalati. Jaz sem posegel po komercialni varijanti, ki me je prišla manj kot 10k in deluje fenomenalno. TOLE sem imel v mislih. Še veternica je bila zraven!
Myk
PS. Tisti, ki bodo jamrali: ATI Radeon 9700 pro 365/340, 3DMark 03, čez 6k! Brez artefaktov ali pregrevanja, pa lahko še navijem, do 10%, pol i pa nebi upal več!
Myk
PS. Tisti, ki bodo jamrali: ATI Radeon 9700 pro 365/340, 3DMark 03, čez 6k! Brez artefaktov ali pregrevanja, pa lahko še navijem, do 10%, pol i pa nebi upal več!
"Never touch a running system!"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mohha53 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EclipseOddelek: Programiranje | 1505 (1148) | _davidM |
» | Kako mocneje pritrditi hladilnik na K7 plato?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1422 (1160) | _godzila |
» | Firefox videiOddelek: Programska oprema | 1327 (974) | abstinent |
» | Splinter Cell Pandora Tomorrow_pomočOddelek: Igre | 1419 (973) | ales85 |
» | Nakup novega monitorja LDC oz. CRTOddelek: Kaj kupiti | 1200 (1032) | _WilL_ |