Forum » Operacijski sistemi » Vse exe datoteke imajo velikost 0, kateri virus je to?
Vse exe datoteke imajo velikost 0, kateri virus je to?
Malner ::
Predvčerajšnjim sem prinesel računalnik z LAN party-ja in vse je delovalo normalno. Danes se je kar naenkrat sesul Windows XP in zahteval CD, da popravi inštalacijske datoteke. OK, to sem naredil, venar je OS spet zahteval CD. Resetiral sem računalnik in spet naložil OS z repair funkcijo. Ko sem bil spet v OS, sem opazil, a programi ne delajo, javljalo je, da to niso Win32 programi. Malce sem pobrskal z Explorerjem in videl, da imajo vse datoteke s končnico exe velikost 0. To se je zgodilo damo na NTFS particijah, FAT32 je ostal nedotaknjen. Protivirusni program imam F-Prot, ki pa ne najde ničesar. Windows sem pred kratkim nadgradil z SP2.
Na LANu sem moral izklopiti protivirusni program, ker miu drugače ni delal Battlefield 1942. Po LANu sem pregledal računalnik, vendar ni bilo nobenega virusa. Pogledas sem tudi register, vendar v RUNu ni bilo nobenega novega programa.
Na LANu sem moral izklopiti protivirusni program, ker miu drugače ni delal Battlefield 1942. Po LANu sem pregledal računalnik, vendar ni bilo nobenega virusa. Pogledas sem tudi register, vendar v RUNu ni bilo nobenega novega programa.
DarwiN ::
Jaz bi rekel da je to bil en batch file ,ki ti je vse exe datoke overwrital z eno 0 bytno datoteko, ime pa pustil nespremenjeno..Na podatke kar pozabi..IMHO
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
DarwiN ::
ni pa to noben virus ,tako da, zadeva se ne bo ponovila,sploh ker imaš windowse nanovo instalirane
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virus zaštekal celoten računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3133 (2571) | solatko |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8864 (6792) | MrStein |
» | Microsoft z brezplačnim protivirusnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8772 (5950) | tomaz- |
» | Formatiranje vsak mesecOddelek: Pomoč in nasveti | 1920 (1325) | Keyser Soze |
» | NOV VIRUS!Oddelek: Omrežja in internet | 1627 (1446) | R0K |