Forum » Operacijski sistemi » Samodejni vnos XP SP2 firewall port liste
Samodejni vnos XP SP2 firewall port liste
noteadmin ::
Na tem linku si lahko prenesete "programček" za samodejni vnos portov v firewall XP SP2, ki so po defaultu izključeni. Vse kar morate nato še storiti je, da potrebne porte odkljukate.
Vse pripombe, želje, pljunke in podobno sprejemamo po e-mailu.
POZOR! Zelo verjetno je, da sem v naglici vnesel kakšen port narobe, da sem kakšnega spregledal ipd. Lista bo dopolnjevana sproti. Za namestitev so potrebne administratorske pravice!
Pa veselo testiranje.
Vse pripombe, želje, pljunke in podobno sprejemamo po e-mailu.
POZOR! Zelo verjetno je, da sem v naglici vnesel kakšen port narobe, da sem kakšnega spregledal ipd. Lista bo dopolnjevana sproti. Za namestitev so potrebne administratorske pravice!
Pa veselo testiranje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EdgeRouter nastavitve za Telekom Neo boxOddelek: Omrežja in internet | 2606 (2297) | BrankoH |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25016 (9175) | slitkx |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18852 (17200) | barakus |
» | Kako nastavit ruter da bo delal preklet internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2872 (2268) | ZGI |
» | Zdruzitev vecih internetnih povezavOddelek: Omrežja in internet | 1393 (958) | Djuro |