Forum » Pomoč in nasveti » Ne vidim drugega uporabnika prek LAN-a
Ne vidim drugega uporabnika prek LAN-a
G-man ::
Moj računalnik sem sformatiral a pred tem pa sem vse pomembne podatke prekopiral na drug računalnik prek mreže. Računalnika sta povezana prek routerja. Zdaj ko pa sem sormatiral comp, in nastavil mrežo s tistim setupom od WinXP za mreže, mi kaže le moj računalnik, drugega pa ne in pri prijatelju kaže le njegov računalnik mojega pa ne. Ali kdo ve v čem je problem? Drugi uporabnik ima Pandin požarni zid, ki pa nima nobenega efekta, ali ga spusti dol ali pa ne.
jahtba ::
Ponavadi so težave prav antivirusni programi,požarni zidi,itd.Vse poizkusite izklopit,pa bo povezava šla skoraj gotovo.Sicer pa pregledat nastavitve,vsak posamezni pc mora imeti zadeve,ki so
namenjene skupni uporabi.
namenjene skupni uporabi.
alesrosina ::
kaj pa ce v start>run napises "\\ime_racunalnika" (brez narekovajev seveda)? Kaj ti napise?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11820 (9498) | techfreak :) |
» | Povezava dveh prenosnikov za prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2649 (2317) | k4bf0389 |
» | Nastavitve routerja Netgear WPN824Oddelek: Pomoč in nasveti | 3586 (3473) | pettri |
» | Tezava - zakaj se oba pc-ja ni vidita v mrezi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1687 (1267) | andrej777 |
» | mreža doma?Oddelek: Strojna oprema | 1389 (1195) | l-note |