Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP inštalacija (kako prvič inštalirat..)
Windows XP inštalacija (kako prvič inštalirat..)
Ziggy ::
Živjo.
Ali je mogoče kje dobit kako SLO stran "step by step".. kako inštalirati Windows XP v PC??
Doma imam nove Win.XP prof.Edition ..vse moje "nujne" podatke sem si že prepekel na par CD-jev sedaj pa moram samo še v "akcijo" - formatirat ter na novo naložit Win.
Ker bom to počel prvič bi rad prej zadevo prebral "step by step"
Že v`naprej najlepša hvala za nasvet
Ali je mogoče kje dobit kako SLO stran "step by step".. kako inštalirati Windows XP v PC??
Doma imam nove Win.XP prof.Edition ..vse moje "nujne" podatke sem si že prepekel na par CD-jev sedaj pa moram samo še v "akcijo" - formatirat ter na novo naložit Win.
Ker bom to počel prvič bi rad prej zadevo prebral "step by step"
Že v`naprej najlepša hvala za nasvet
Vikking ::
Microsoft ::
Potrebujes samo anglesko slovenski slovar (ce tega ze nimas v glavi). Sama instalacija je user frendli. Vedeti mores samo to, da se da narediti particije, da je nekje ~5GB velika particija dovolj za WinXP in ostalo saro, pa da ti jst predlagam NTFS datotecni sistem. :)
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Sambrosa ::
v kratkem (ok 1 mesec) bom naredil priročnik z naslovom "priklop ,formatiranje diska in namestitev operacijskega sistema. je v izdelavi ,no skoraj na sredini ,bo v slo jeziku in ga bo mislim da vsak razumel. seveda korak za korakom z slikami.
Ziggy ::
Hello.
Najprej vsem hvala ....malo sem lutal po net-u ter prisel do zanimive strani (na žalost je v YU -jeziku )
"tukaj" - vredna ogleda.
ZiggY
Sambrosa - mogoče ti pride prav ko boš urejal prirocnik!!
(se priporočam če mi ga boš poslal na mail)
Najprej vsem hvala ....malo sem lutal po net-u ter prisel do zanimive strani (na žalost je v YU -jeziku )
"tukaj" - vredna ogleda.
ZiggY
Sambrosa - mogoče ti pride prav ko boš urejal prirocnik!!
(se priporočam če mi ga boš poslal na mail)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ziggy ()
Sambrosa ::
no stran je dokaj zanimiva , mislim da bom uredil kmalu in ti ga pošljem na mail. Pišem pa v wordu z slikami. bom pol dal na svoj server pa da bo na voljo vsem ki tega še ne znajo urediti.
SkIDiver ::
JimiBtn XP-je se inštalira tud na NTFS partricije za informacijo, če si mogoče pozabu napisat al pa ne veš in prisegaš na fat32. To vem iz lastnih izkušenj.
Microsoft ::
LOL
SkIDiver, zadnje dni se pa res kr naprej neki hecate. Si sploh prebral, kar sem napisal?
Predlagal sem mu NTFS.
...pa da ti jst predlagam NTFS datotecni sistem. :)
Kje sedaj teb ideja, da sem mu predlagal FAT?
by Miha
SkIDiver, zadnje dni se pa res kr naprej neki hecate. Si sploh prebral, kar sem napisal?
Predlagal sem mu NTFS.
...pa da ti jst predlagam NTFS datotecni sistem. :)
Kje sedaj teb ideja, da sem mu predlagal FAT?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprepoznavnost velikosti Maxtorjevega 200Gb diska v Windows ExplorerjuOddelek: Strojna oprema | 949 (874) | Flajšter |
» | ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6858 (5402) | SkIDiver |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7301 (5762) | Mavrik |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1648 (1375) | @ljash |
» | Probem - XP particijaOddelek: Programska oprema | 961 (857) | mh8759a |