Forum » Strojna oprema » Mem test no.5
Mem test no.5
Silvo ::
A kdo mogoče ve,kaj točno pove test no.5 v mem testu.Tam mi včasih odkrije napake,drugje ne.V Prime 95 pa sploh ne odkrije nič.
LP.
LP.
OZZY ::
Za odkrit napake v memoriji ni prime. Tu gre samo za stabilnost.
Za mem test no5 pa tko. Lahko gre za problem plate ali pa čipseta - mogoče tudi mem kontolerja. najbolje je, da daš vse na defoult in poženeš test. Če se pojavi napaka probaj uveljavljat garancijo. jaz sem mel veliko rama pa so bili vsi mem testi brezhibni.
Po mojih izkušnjah in testiranju cc 70 komadov palčk se najprej napaka v no 5 če preveč znižaš cas rama. Kot sem rekel- daj vse na defolut pa poročaj. Če maš več komadov rama testiraj vsakega posebej. Če maš DC daj v singl.
Za mem test no5 pa tko. Lahko gre za problem plate ali pa čipseta - mogoče tudi mem kontolerja. najbolje je, da daš vse na defoult in poženeš test. Če se pojavi napaka probaj uveljavljat garancijo. jaz sem mel veliko rama pa so bili vsi mem testi brezhibni.
Po mojih izkušnjah in testiranju cc 70 komadov palčk se najprej napaka v no 5 če preveč znižaš cas rama. Kot sem rekel- daj vse na defolut pa poročaj. Če maš več komadov rama testiraj vsakega posebej. Če maš DC daj v singl.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pocasno odpiranje win10 - raziskovalec, nadzorna plosca..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1968 (1656) | _dice7 |
» | Testiranje RAMaOddelek: Pomoč in nasveti | 1856 (1735) | bluefish |
» | računalnik se sam restartaOddelek: Pomoč in nasveti | 2209 (1914) | kodsousage |
» | Večina arhivov dobim CRC error!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1957) | tsatthoggua |
» | Kingston HyperX PC3500. Problem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3243 (2683) | JIM22 |