Forum » Loža » Ali obstaja telefonski imenik Avstrije na netu ?
Ali obstaja telefonski imenik Avstrije na netu ?
Azrael ::
Kot piše v naslovu, iščem avstrijsko verzijo našega TIS, če sploh obstaja. Malo sem že Iskal in našel samo mail.at, ki pa išče samo po elektronskih naslovih, jaz pa rabim telefonsko številko modelarske trgovine v Beljaku (Villach).
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
DarwiN ::
Zagotovo obstaja !
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
@DarwiN:
Že. že, samo kje ?!?
Iščem tel. številko za trgovino:
Modell + Bahn Kretschmann
Nikolaiplatz 4
9500 Villach
tel: 04242/28 593
V glavnem, ko sem klical 0043/4242/28 593, sem dobil: številka ne obstaja. Sedaj ne vem ali trgovine ni več, mogoče spremenjena številka ali so kakšne tenhične težave.
LP, Azrael
Že. že, samo kje ?!?
Iščem tel. številko za trgovino:
Modell + Bahn Kretschmann
Nikolaiplatz 4
9500 Villach
tel: 04242/28 593
V glavnem, ko sem klical 0043/4242/28 593, sem dobil: številka ne obstaja. Sedaj ne vem ali trgovine ni več, mogoče spremenjena številka ali so kakšne tenhične težave.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
largie ::
škoda ker ni to vsepovsod tako. kako se reče telefonskemu imeniku po nemško? -> www.telefonbuch.at
@largie:
Ja ta naslov sem našel, samo zaradi: www.herold.at is your business searchengine..., sem mislil, da je ta imenik take sorte kot je pri nas PIRS, če pa je splošen, trgovine res ni več.
LP, Azrael
Ja ta naslov sem našel, samo zaradi: www.herold.at is your business searchengine..., sem mislil, da je ta imenik take sorte kot je pri nas PIRS, če pa je splošen, trgovine res ni več.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za N3310 homemadeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2363 (1847) | DimmniBurek |
» | Trgovine v Avstriji ( Celovc, Beljak)Oddelek: Kaj kupiti | 4601 (4135) | maximum |
» | Utripajoče LEDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1861 (1496) | Fuzzy |
» | Vezava potenciometra za ventOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3415 (2847) | DimmniBurek |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3695 (3379) | Azrael |