» »

nokia 6610i ???

nokia 6610i ???

pviran3 ::

Živjo nabavu sm nokio 6610i in sedaj me zanima, če se da slike skopirat iz telefona na računalnik preko ir-ja. Če pa ne kako pa se jih da kako drugaš (kupr kabl za povezavo....)???

Bom šenkrat napisu, ker je tulk napak - al sm pa štor!!!

Živjo kupil sem nokio 6610i in sedaj me zanima, če se da slike skopirat iz telefona na računalnik preko ir-ja. Če pa ne kako pa sejih bi dalo drugače? (sam ne prek neta)

Hudimana 8-O8-O Pol pa opazm, da je lahko tut napisano besedilo že popravš 8-O 8-O !!!

Sami ::

Imam Nokio 6610i in mislim, da se NE da skopirat slikic iz mobija na računalnik prek IR, lahko pa probaš. Raje pa si bom nabavil USB kabel za povezavo z računalnikom, s katerim lahko urejuješ telefon, nalagaš slikice, melodije,...8-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

jRk0 ::

jaz mam 6610 ze precej casa pa ma ful bedno izkoriscen IR. ne mores nic druga naret ko se povezat s compom za net, pa izmenjat kake podatke o stevilkah.

z drugim telefon tudi, lahko samo stevilko od nekoga posljes pa to. lame:\
You fuck up once, you loose two teeth.

b0B3k ::

A ste poslkusili s kakim drugim software-m? npr klik?

Matty ::

Ne vem, a je kaj narobe z mojim telefonom, vendar... Uporabljam PC Suite od Nokie in IR (gsm - notebook). Pa lahko brez problema upravljam z imenikom, uploadam aplikacije, slikice, melodije, downloadam slikice, ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512905 (9074) Azrael
»

Kje do gsm melodij

71892 (1676) flasha
»

Internet over GPRS - Nokia 6610i

81340 (1118) bobby
»

nokia 6610i software