Forum » Pomoč in nasveti » nokia 6610i ???
nokia 6610i ???
pviran3 ::
Živjo nabavu sm nokio 6610i in sedaj me zanima, če se da slike skopirat iz telefona na računalnik preko ir-ja. Če pa ne kako pa se jih da kako drugaš (kupr kabl za povezavo....)???
pviran3 ::
Bom šenkrat napisu, ker je tulk napak - al sm pa štor!!!
Živjo kupil sem nokio 6610i in sedaj me zanima, če se da slike skopirat iz telefona na računalnik preko ir-ja. Če pa ne kako pa sejih bi dalo drugače? (sam ne prek neta)
Živjo kupil sem nokio 6610i in sedaj me zanima, če se da slike skopirat iz telefona na računalnik preko ir-ja. Če pa ne kako pa sejih bi dalo drugače? (sam ne prek neta)
Sami ::
Imam Nokio 6610i in mislim, da se NE da skopirat slikic iz mobija na računalnik prek IR, lahko pa probaš. Raje pa si bom nabavil USB kabel za povezavo z računalnikom, s katerim lahko urejuješ telefon, nalagaš slikice, melodije,...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
jRk0 ::
jaz mam 6610 ze precej casa pa ma ful bedno izkoriscen IR. ne mores nic druga naret ko se povezat s compom za net, pa izmenjat kake podatke o stevilkah.
z drugim telefon tudi, lahko samo stevilko od nekoga posljes pa to. lame:\
z drugim telefon tudi, lahko samo stevilko od nekoga posljes pa to. lame:\
You fuck up once, you loose two teeth.
Matty ::
Ne vem, a je kaj narobe z mojim telefonom, vendar... Uporabljam PC Suite od Nokie in IR (gsm - notebook). Pa lahko brez problema upravljam z imenikom, uploadam aplikacije, slikice, melodije, downloadam slikice, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12905 (9074) | Azrael |
» | Kje do gsm melodijOddelek: Mobilne tehnologije | 1892 (1676) | flasha |
» | Internet over GPRS - Nokia 6610iOddelek: Mobilne tehnologije | 1340 (1118) | bobby |
» | nokia 6610i softwareOddelek: Mobilne tehnologije | 1967 (1873) | Sami |
» | Mobiteli ki se prelomijo.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1831 (1381) | borchi |