Forum » Loža » Košarka : Liga kolinska in NBA končnica
Košarka : Liga kolinska in NBA končnica
R0K ::
A kej spremljate ? Krka nima sploh nobenih šans ! Zaostajajo za 10 pik pol se pa kr predajo, spljoh nimajo volje !
drgač za koga navijate ? Jst za krko
-----------------------------------------------------
NBA - lejkersim kre ful dober in bodo ziher prvaki !
drgač za koga navijate ? Jst za krko
-----------------------------------------------------
NBA - lejkersim kre ful dober in bodo ziher prvaki !
- spremenil: R0K ()
teac ::
Jaz pa sem za Maribor!?!? (hehe...).
Ne, ne navijam za nobenega (mi je čisto vseeno kdo zmaga)!!!
Ne, ne navijam za nobenega (mi je čisto vseeno kdo zmaga)!!!
boha ::
krka ima solidno moštvo, ki je motivirano za igro samo kadar igrajo proti olimpiji, pa še to ne več (poglejte samo kaj so delali v suproligi). kdor reče, da niso nič slabši od olimpije, ne gleda basketa velik...
nba: upam da bo philadelphia v finalu, sicer so pa lakersi letos res nepremagljivi... zdele je live [lakers - sa] na dsfu (23.30).
nba: upam da bo philadelphia v finalu, sicer so pa lakersi letos res nepremagljivi... zdele je live [lakers - sa] na dsfu (23.30).
faca9 ::
Obe moštvi sta odlični, z zelo dobrimi igralci, vendar je Olimpija nekoliko bolj natrenirana...
To je tudi glavni vzrok da bo na koncu slavila...
To je tudi glavni vzrok da bo na koncu slavila...
Morpheus ::
...ki jih pa glej ga zlomka, nasledn let najbrš nebo več pr Krki, k sploh nimajo tm kej delat k sta oba za eno klaso bolša od kergakol igralca tm... Drgač pa, Lakersi so v playoffu brez poraza, Spurse so premagal 4:0 in preprosto ni druge možnosti kt da bojo prvaki!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Boogy ::
Olimpija valda da kicks ass, sam skoda je mal Kotnika, da se je glih zdej polomu, preden bi lohka mel poslovilno tekmo.
Drgac pa v NBA, itak da bojo Lakersi prvaki. Philadelphija bo itak zdejle zgubila proti Milwakeeju zato kr je Iverson poskodovan, uni peki pa nimajo nobenga pametenga centra k bi lohka Shaqa ustavu, tko da Lakersi & Olimpija.
Drgac pa v NBA, itak da bojo Lakersi prvaki. Philadelphija bo itak zdejle zgubila proti Milwakeeju zato kr je Iverson poskodovan, uni peki pa nimajo nobenga pametenga centra k bi lohka Shaqa ustavu, tko da Lakersi & Olimpija.
DrSergioDJ ::
Jap, Lakersi bodo ''pometli'' do naslova ( momigrede: to ni uspelo še nobeni ekipi dosedaj ), ker tudi če naletijo na Philo ( pa ne bojo, ker jih bo trio Cassel-Robinson-Allen iz Bucksov zmlel ), Phila nima šans, ker leni in NEokretni Mutombo nima za burek proti Shaqu. Pravtako tudi Bucksi nimajo ravno dobrih centrov ( Ervin ''Tragic Johnson ni ravno prva klasa, tudi drugi center, ostale 'legende' kot so Joel Przybilla, Jason Caffey ali Mark Pope, ki pravtako igrajo na pozicijah center/krilni center, pa sploh nimajo za burek ). Torej, Olimpija z 3:0 ter L.A.Lakersi z 15:0 ( celoten playoff )
...
freejack ::
Prosim,..ne mi sam omenjat kake Krke, še posebej pa v Suproligi,.. Ja, se vidi kaj je naredla NČ,..če bi pa v taki skupini igrala, ko je pa Olimpija v Euro,..pa verjetn še ene točke ne bi dala...prosim vas lepo,..vi pa vaša Krka,.. OLIMPIJA RULA..Kar se pa NBA tiče,..bodo pa itaq Lakersi zmagali,..naj se vidi, kdo je najboljši ,..
OZZY ::
Vsaka čast lejkersom. Upam, da bo tud naslednje leto tako. Trenutno majo najboljšo ekipo in to se je videlo.
Go with the flow.
frudi ::
jaz bi bolj rekel vsaka čast Sixersom, da so se upirali tolko dobro kot so se!
navsezadnje so bli praktično vsi igralci poškodovani, samo Iverson je mel menda 4 poškodbe. da niti ne omenjamo, da so igrali od polfinala konference non-stop vsaki drugi, tretji dan. utrujenost se je pač poznala, predvsem zadnji dve tekmi...
sicer pa so Lakersi vendarle zasluženo in pričakovano osvojili naslov; končnico so res odigrali izvrstno. ampak če Philadelphia ne bi imela toliko težav, bi finale po moje bil povsem odprt.
navsezadnje so bli praktično vsi igralci poškodovani, samo Iverson je mel menda 4 poškodbe. da niti ne omenjamo, da so igrali od polfinala konference non-stop vsaki drugi, tretji dan. utrujenost se je pač poznala, predvsem zadnji dve tekmi...
sicer pa so Lakersi vendarle zasluženo in pričakovano osvojili naslov; končnico so res odigrali izvrstno. ampak če Philadelphia ne bi imela toliko težav, bi finale po moje bil povsem odprt.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
OZZY ::
Ja to pa sploh. Dobro so se upirali. Predvsem so pa poskrbel za šok, ko so prvo zmagal.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 207933 (105242) | Samael |
» | union olimpija:žalgiris prenos tekme (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11412 (9513) | primozzzz |
» | NBAOddelek: Loža | 1189 (1049) | segi |
» | NBAOddelek: Loža | 982 (883) | Morpheus |