Forum » Igre » True Crime Streets Of L.A. - PLEASE..
True Crime Streets Of L.A. - PLEASE..
RepeR ::
Lep pozdrav.
Vem, da to mogoče ne spada sem, mogoče bodo moderatorji zaprli ali bilokaj. No, moj problem je sledeč; Iz neta sem si zloudal igro True crime, veselo instaliral, skopiral crack, in hotel zagnati igro.. .. . .A glej ga.. Pojavi se pojavno okno: True Crime Streets of L.A; has caused an error, and needs to be closed. Problem je zaradi cracka, in ne zaradi igre same, ker ce prepisem normalni Trucrime.xe dela normalno in odvrne samo sledeci error: Please insert CD1.
Ahm, to naj bi bilo to. če je med vami kakšen cracked, ali kdo ki je uspel popraviti problem.. Prosim...
In lep pozdrav še enkrat.. RepeR.
Vem, da to mogoče ne spada sem, mogoče bodo moderatorji zaprli ali bilokaj. No, moj problem je sledeč; Iz neta sem si zloudal igro True crime, veselo instaliral, skopiral crack, in hotel zagnati igro.. .. . .A glej ga.. Pojavi se pojavno okno: True Crime Streets of L.A; has caused an error, and needs to be closed. Problem je zaradi cracka, in ne zaradi igre same, ker ce prepisem normalni Trucrime.xe dela normalno in odvrne samo sledeci error: Please insert CD1.
Ahm, to naj bi bilo to. če je med vami kakšen cracked, ali kdo ki je uspel popraviti problem.. Prosim...
In lep pozdrav še enkrat.. RepeR.
- zaklenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igra v stilu GTA, vendar brez nasiljaOddelek: Igre | 2295 (1797) | cen1 |
» | PC igre 2012Oddelek: Igre | 9210 (7748) | Skyman |
» | Activision ukinja Guitar HeroOddelek: Novice / Igre | 4824 (4074) | ahac |
» | True Crime - Streets of LAOddelek: Igre | 1112 (931) | icecube |
⊘ | True CrimeOddelek: Igre | 1211 (1041) | Gandalfar |