Forum » Igre » Igra v stilu GTA, vendar brez nasilja
Igra v stilu GTA, vendar brez nasilja
clancy ::
Hčerka je izrazila željo, da bi rada igrala igro, kjer voziš avtomobile, kolesa, čolne... greš v trgovino, imaš stanovanje... Mislim, da bi serija iger GTA bila idealna, vendar vem, da je v njej preveč streljanja, krvi, nasilja...
Ali dandanes obstaja kakšna igra, ki je podobna GTA, vendar brez nasilja in je primerna za otroke? Katero priporočate?
Ali dandanes obstaja kakšna igra, ki je podobna GTA, vendar brez nasilja in je primerna za otroke? Katero priporočate?
clancy ::
Kateri del pa je najbolj primeren za začetnico? Vidim, da so trije deli, in vse polno nekih dodatkov. V tej igri se lahko furajo avti?
Mogoče obstaja ša kakšna podobna igra?
Mogoče obstaja ša kakšna podobna igra?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: clancy ()
TehDucky ::
Ja to kar je hčerka rekla je čisti GTA4, škoda je edino zaradi nasilja.
Glede simsekov je pa tako, da si bolj "Bog" neke družine. Ne igraš pa ti prvo/tretje osebno ampak imaš nadzor nad osebkom kaj bo delal. Kolikor se jaz spovnim iz trojke ni bilo opcije vozit avta
Koliko je pa stara hčerka ?
Glede simsekov je pa tako, da si bolj "Bog" neke družine. Ne igraš pa ti prvo/tretje osebno ampak imaš nadzor nad osebkom kaj bo delal. Kolikor se jaz spovnim iz trojke ni bilo opcije vozit avta
salex ::
Ja to kar je hčerka rekla je čisti GTA4, škoda je edino zaradi nasilja.
V trojki se, da vozit avto. Je celo dodatek, ki ti, da ene 25 dodatnih avtov (poleg ene 5 avtov ki so že v navadni kopiji igre).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: salex ()
HighBane ::
Pri sims-ih pač ukazuješ naj naredi to in ono. Naj gre na stranišče, poje..., da jo ne bo zasvojilo! takoj gre čas med igranjem. Avta dejansko ne voziš, se samo vsedeš in striček se sam zapelje. Ne vem, če poznaš serijo. Lahko vedno na youtube pogledaš "gameplay".
Bolj se mi zdi v redu "Test Drive Unlimited 2", kupuješ avte in stanovanje, se mi zdi da si lahko tudi "strička" urejaš. Streljanja ni. V osnovi kupuješ avte in z njimi dirkaš po velikanskemu otoku. Nisem jo kaj preveč igral, tako da ne vem, če so notri kake neprimerne scene.
Bolj se mi zdi v redu "Test Drive Unlimited 2", kupuješ avte in stanovanje, se mi zdi da si lahko tudi "strička" urejaš. Streljanja ni. V osnovi kupuješ avte in z njimi dirkaš po velikanskemu otoku. Nisem jo kaj preveč igral, tako da ne vem, če so notri kake neprimerne scene.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HighBane ()
fosil ::
Lego Island 2 in Lego Island Xtreme Stunts sta v tem stilu in za otroke, sta pa danes že precej v letih.
Tako je!
PurpleMoo ::
Mislim, da ona želi tako igro, kjer ni dirkanja, tekmovanja, itd., ampak kot neko simulacijo resničnega življenja v prvi / tretji osebi.
Edini približek, ki ga poznam, je igra Second Life, vendar ni za otroke.
JesusChrist ::
Mislim, da ona želi tako igro, kjer ni dirkanja, tekmovanja, itd., ampak kot neko simulacijo resničnega življenja v prvi / tretji osebi.
Are you serious ? GTA je točno to kar išče ne približek, Second Life je pa tam za petimi gorami in petimi vodami ...
OP: Drugače pa probaj poguglat če je za kateri gta (san andreas, 4,...) kaki addon, ki igrico bolj "pravljično" naredi - torej krvi ni pa take zadeve
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
opeter ::
Je nekaj iger s Simpsoni (Road Rage, Hit & Run), potem imaš Simse, pa mogoče Bully serija (čeprav to ni točno to, kar ona misli).
Žal pa je večina takih iger (GTA, True Crime serija, Saints Row ipd.) poln nasilja.
http://www.squidoo.com/games-like-gta
Žal pa je večina takih iger (GTA, True Crime serija, Saints Row ipd.) poln nasilja.
http://www.squidoo.com/games-like-gta
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
cen1 ::
No ja, teoretično lahko igraš GTA brez da bi se streljal, misij ravno ne bi šel delat je pa precej stranskih zadev ki se jih da in niso nasilne. Top grafika, stanovanja, avtomobili, restavracije, bari itd.. ni da ni. namesto da bi pobijal ljudi naokoli se greš turista. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cen1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need for speedOddelek: Igre | 6414 (5586) | bambam20 |
» | Premajhna raznolikost likov v igrahOddelek: Novice / Igre | 3434 (3011) | GoldRakun |
» | Realne igreOddelek: Igre | 3603 (2151) | 'FireSTORM' |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8644 (6922) | roli |
» | GTA:SA trailerOddelek: Igre | 1767 (1513) | Wolfram |