Forum » Izdelava spletišč » phpBB modifikacija
phpBB modifikacija
iBojan ::
Zanima me kako bi modificiran phpBB forum tako, da bi mi podano kodo med [code][/code] obarval v stilu phpja. Vem, da obstaja zadeva samo ne vem, kje najt mod ali kaj menjat. Na phpBB.com sem iskal samo je tega malo dosti ;)
lp, _GeS_
lp, _GeS_
RacaClone ::
sm že vidu tut to, da so eni geeki šli to tko nardit, da si lahko kot parameter navedu še programski jezik, pa da ti je pol po tem jeziku sintakso pofarbal, sam jest tega še nism delu, tko da ne vem kako, se pa to da nardit, definitivno
obstajata pa dve možnosti, prva je iskanje na netu že narjenga, druga pa spreminjanje phpbb kode s tvoje strani
lp
obstajata pa dve možnosti, prva je iskanje na netu že narjenga, druga pa spreminjanje phpbb kode s tvoje strani
lp
Skrat ::
Ce res zelis to imeti "v stilu phpja", torej za php kodo, potem je resitev tukaj. Drugace pa malo pobrskaj po strani v prejsnjem linku, bos nasel marsikaj.
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 14129 (11484) | Spura |
» | php,cgi,sql?Oddelek: Izdelava spletišč | 1364 (1136) | KrCbelca |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3202 (2352) | gregy |
» | Forum v php ali aspOddelek: Izdelava spletišč | 1403 (1202) | alesrosina |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2262 (1906) | Klemenn |