Forum » Pomoč in nasveti » zbrisanje fajlov - težava
zbrisanje fajlov - težava
porki ::
pobrisal sem en fajl velik 4,5 giga. ga zbrisem, pogledam v raziskovalcu kulk mam prostora in mi pokaže kao da nimam mic prostra. kot da mi ni zbrisal-sam mi je! in potem vržem dol igrco (seveda v dodaj odstrani programi) in mi jo zbrise. sam se tut na disku ne pozna da sem jo zbrisal. mogo bi met vseskupu 8 giga fraj mam pa posranih 700 mb.
kako to kdo mi lahko pomaga
prosim
kako to kdo mi lahko pomaga
prosim
Primoz ::
Kater OS? Izprazni koš ;) Poženi disk check.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
porki ::
xpje imam. koš je prazen pa še opozoril me je da je fajl prevelik za koš in da mi ga bo zbrisal kr avtomacko. to je to
boych ::
Pred parimi dnevi je bla ista tema...
A maš slučajno Norton antivirus naložen?
Če maš, pol poglej pod Advance options->Recycle bin properties...in si tam izključi funkcijo, ki preprečuje, da bi se datoteka takoj izbrisala.
A maš slučajno Norton antivirus naložen?
Če maš, pol poglej pod Advance options->Recycle bin properties...in si tam izključi funkcijo, ki preprečuje, da bi se datoteka takoj izbrisala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | poln trdi disk in poln RAM čeprav naj to ne bi blaOddelek: Strojna oprema | 1077 (875) | marko123 |
» | Kam izginja plac na c:-ju ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1560) | CaqKa |
» | Kako dobiti izbrisane podatke nazaj????Oddelek: Programska oprema | 4149 (4085) | marS |
» | Disk kaže kapaciteto narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1184) | DavidJ |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2940 (2381) | Paramedic |