Forum » Mobilne tehnologije » Cb - postaja
Cb - postaja
frjakl ::
ej mene pa sam zanima če kdo ve kkšno trgovino k bi prodajal CB - postaje (president...)
pa ne mislm conrad-a k tm sm že pogledu
pa ne mislm conrad-a k tm sm že pogledu
Kukucccc
markasaso12 ::
Pozdravljeni mene pa zanima ali gdo uporablja CB frekvenece tam kje ni potrebno DOVOLJENJA ?
ali je potrebno naredit kakšenj izpit za cb ? LP
737 ::
Za CB ne potrebuješ dovoljenja, kar že pove ime samo - Citizien's Band. Za PMR tudi ne, enako velja za Wi-fi, ki je tudi radio. Nekaj ozkih frekvenčnih področij je namenjeno uporabi brez licence.
GrX ::
markasaso12 je izjavil:
Pozdravljeni mene pa zanima ali gdo uporablja CB frekvenece tam kje ni potrebno DOVOLJENJA ?
CB dovoljuje samo frekvence, za katere dovoljenje ni potrebno..
73
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
Ali je fejst aktivno to področje kjer ni potrebna licenca ? se da kje pogledat kakšen video ?
MadMax ::
Je pa za uporabo CB bilo včasih potrebno, da je postaja pregledana (izvajali so na RTV).
Kako je pa danes s tem pa ne vem...
Kako je pa danes s tem pa ne vem...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Dri3r ::
Dvomim da je omrežje danes v času mobilnih telefonov in skypov aktivno, razen občasnih pogovorov šoferjev ne boš slišal. Radio amaterji uporabljajo drugačne postaje/frekvence za katere pa moraš imeti izpit.
dri3r
Pozdravljeni zanima me ali prodajajo kje v Mariboru cb postaja ki imajo vsaj 25 w? Lep pozdrav
Ahim ::
markasaso12 je izjavil:
Pozdravljeni zanima me ali prodajajo kje v Mariboru cb postaja ki imajo vsaj 25 w? Lep pozdrav
Ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Walkie talkie ('dovoljenje') (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22720 (2778) | Nesho |
» | Prenosna CB postaja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17497 (5163) | ziggy42 |
» | CB postajaOddelek: Mobilne tehnologije | 1458 (762) | markasaso12 |
» | S čolnom po slovenskem morju.Oddelek: Loža | 3384 (2682) | Scorpy84 |
» | RadioamaterstvoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8979 (6182) | Bobr123 |