Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje: Kaj je lahko vzrok, da mi skuri grafično kartico ?
Vprašanje: Kaj je lahko vzrok, da mi skuri grafično kartico ?
mirank ::
Živjo!
Imam matično Abit AT7 Max in do sedaj mi je v roku treh mesecev že dvakrat skurila grafično kartico! A MOGOČE KDO VE KAJ BI LAHKO BIL VZROK ?
Hvala!
LP mirank
Imam matično Abit AT7 Max in do sedaj mi je v roku treh mesecev že dvakrat skurila grafično kartico! A MOGOČE KDO VE KAJ BI LAHKO BIL VZROK ?
Hvala!
LP mirank
T(he) Boss ::
Meni tudi, dva radeona 9800 pro saphhire, kaj ces, saj je zato garancija. Krivo pa je pomojem slabo tovarnisko hlajenje grafike
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T(he) Boss ()
stromar ::
prej kot slabo hlajenje statična elektrika oz nerazelektritev sebe ko primete kartico. možno je tudi da napajalc daje preveliko voltažo na 5 ali 12v. poglejte v bios
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce GTX 580 'potrjen'Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7894 (6935) | Machiavelli |
» | Navijanje 7900GSOddelek: Navijanje | 2493 (1339) | xabre |
» | Full Cover bloki 2006 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6207 (4076) | igor0203 |
» | Gainward vodno hlajenjeOddelek: Novice / Grafične kartice | 2271 (2271) | Pyr0Beast |
» | Artefakti na grafični karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 900 (736) | Jackal |