Forum » Pomoč in nasveti » Notepad "kaput" !
Notepad "kaput" !
garg ::
Ej neki sem čaral in zbrisal Notepad oz. ko želim odpreti nekaj kar se ponavadi odpre z notepadom pokaže, da ne najde fajla.
Kako ga namestim ponovno?
Kako ga namestim ponovno?
Sambrosa ::
imaš wins xp ali millenium dej na obnovitev sistem mogoče pomaga. drugače pa samo povoz tastare winse
Spajky ::
Verjetno bi blo zadost ga samo skopirat iz enih drugih Winsev na isto mesto ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
garg ::
sem že inštaliral vse na novo pa me vseeno zanima kako se skopira iz "nekih drugig winsov" notepad ali karkoli drugega, ki izgine neznano kam...
Trinitron ::
Skopiraš ga iz tam kjer je pri tebi izginil in je pri drugih winsih še je, tja kjer je pred časom bil pa je izginil
RacaClone ::
jest pa nebi joku če bi mi notepad zginu, k itak obstaja full podobnih boljših editorjev: emacs, vim, ultraedit, textpad, k so 100x boljši k še sintaxo farbajo pa 100x dodatnih funkcij majo
lp
lp
Trinitron ::
Raca, človek je vprašu kako bi popavu notepad, ne kaj lahko namesti poleg njega. Sploh pa je zdej problem že rešen...
RacaClone ::
jest imam pravico do svojega mnenja in človeku povem, da obstajajo tut drigu plain-text-editorji k so boljši od notepada, in kaj ti ni prov???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Evropejcem Windows brez IE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10206 (7895) | Poldi112 |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12709 (11902) | Ziga Dolhar |
» | This means WAR! Windows Commander vs. Windows ExplorerOddelek: Programska oprema | 2178 (1643) | TheHijacker |
» | FrontPage 2000 vprasanjeOddelek: Programiranje | 1614 (1358) | cahahopie |