Forum » Hlajenje in modifikacije » Dimenzije lukenj za hladilnike in vodne bloke
Dimenzije lukenj za hladilnike in vodne bloke
madviper ::
Rabil bi velikost in razdalojo med posameznimi luknjami, na osnovnih ploščah, za pritrditev hladilnikov in vodnih blokov. Rabim za vse vrste plošč, torej za Intel-ove in AMD-ove procesorje.
Dimenzije morajo bit natančne, ne pa približne. Če jih kod ve ali ima kje zapisane naj mi jih napiše sem. Ne rabim odgovorov v stilu Googleit! Rabim podatke.
Že v naprej hvala!
LP madviper
Dimenzije morajo bit natančne, ne pa približne. Če jih kod ve ali ima kje zapisane naj mi jih napiše sem. Ne rabim odgovorov v stilu Googleit! Rabim podatke.
Že v naprej hvala!
LP madviper
I'd like to do something crazy!
ali3n ::
...če bi Igor dobil 100 sit za vsak prikaz njegove slike...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Jackal: Najlepše hvala. To sem rabil.
Še dve vprašanji. Kolikšen je premer lukenj? In ali obstaja še takšna slikica za grafične kartice in NB?
Lp madviper
Še dve vprašanji. Kolikšen je premer lukenj? In ali obstaja še takšna slikica za grafične kartice in NB?
Lp madviper
Jackal ::
Premer lukenj se lahko razlikuje od plošče do plošče, vendar pa do zdaj so bile na vsaki plošči luknje vedno večje od fi 4mm.
Za luknje ob NBjih in grafičnih karticah pa poglej tu. Sicer je pa najboljše, da sam pomeriš, ker imam občutek, da si vsak prozvajalec lahko tu malo priredi specifikacije (+/- 1mm).
Za luknje ob NBjih in grafičnih karticah pa poglej tu. Sicer je pa najboljše, da sam pomeriš, ker imam občutek, da si vsak prozvajalec lahko tu malo priredi specifikacije (+/- 1mm).
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackal ()
Jackal: Še enkrat hvala. Bom malo premeril plošče, ki mi pridejo pod roke !
Sej zato me glih skrbi, to odstopanje +/- 1mm. Ker ko enkrat zvrtam luknje ni več poti nazaj!
LP madviper
Sej zato me glih skrbi, to odstopanje +/- 1mm. Ker ko enkrat zvrtam luknje ni več poti nazaj!
LP madviper
tiborrr ::
Ja, vse plosce imajo fi-4 luknjo okoli lezisca K7 procesorja. Na grafiki in northbridgeu (K7 arhitektura, P4 imajo zaponke) pa so fi-3. Zanima me, kje dobiti krilate matice za fi-3 vijak? Anyone?
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Eddy ::
Krilne matice lahko dobiš v Merkurju (inox program)
M3 vijake pa tudi...
M3 vijake pa tudi...
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | alu platišča za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10620 (7087) | šernk |
» | Vijaki za ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1988 (1454) | Baja |
» | M2, M3, M4 vijaki,...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 15131 (7191) | ufek |
» | Doma narejeni vodni bloki in hladilna rebra.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11659 (5143) | sash |
» | Za vse ki jih elektrika privlači!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4761 (3933) | T0RN4D0 |