Forum » Programska oprema » Virtual pc
Virtual pc
sonyboy ::
Zdravo!!!
Mene zanima, če kdo to uporablja, ker sam ga in to zelo kratek čas ampak se mi zdi da ne deluje to tk kot sm si zamislil oz ne vem če imam nastavitve prave.
Aja ne znam instalirat grafične v tem vritual pc-ju kr eni od microsofta da grrrr kako lahko nastavim svojega radeona? če kdo ve an
Aja moje specifikacije real compa
celeron 2.0@ 2.6
512ddr 400
80giga
Mene zanima, če kdo to uporablja, ker sam ga in to zelo kratek čas ampak se mi zdi da ne deluje to tk kot sm si zamislil oz ne vem če imam nastavitve prave.
Aja ne znam instalirat grafične v tem vritual pc-ju kr eni od microsofta da grrrr kako lahko nastavim svojega radeona? če kdo ve an
Aja moje specifikacije real compa
celeron 2.0@ 2.6
512ddr 400
80giga
ADF ::
Radeona prav gotovo ne boš usposobil v virtual PCju, saj da ta software (Virtual PC) operacijskemu sistemu (tistemu, ki se nalaga v virtualni mašini) "lažno" informacijo o hardware-u. V bistvu potem prevede sistemske klice tega OS-a, na način, da uporabnik dobi občutek, da dejansko dela na drugi mašini.
Tudi VMware (konkurenca Virtual PCju) je narejen na enak način. Druge možnosti itak ni, saj bi se v obratnem primeru različni operacijski sistemi na virtualnih mašinah tepli za resurse s "starševskim" OS-om in med sabo. Posledično noben nebi delal.
Saj če pogledaš tudi CD-ROM ni tisti, ki ga imaš vgrajenega v kišti, saj ga software emulira.
Tudi VMware (konkurenca Virtual PCju) je narejen na enak način. Druge možnosti itak ni, saj bi se v obratnem primeru različni operacijski sistemi na virtualnih mašinah tepli za resurse s "starševskim" OS-om in med sabo. Posledično noben nebi delal.
Saj če pogledaš tudi CD-ROM ni tisti, ki ga imaš vgrajenega v kišti, saj ga software emulira.
sonyboy ::
Aha sj ko sm razmišljal sm prišel do enakega zaključka... vendar sm mislil, da se zihr kako, da ker sm imel namen ta virtual pc imet zato ker na lan partyjih igrajo pri nas veliko aliens vs predator ta pa na žalost ne dela v xp-jih pa smo tam in to bi bila odlična rešitev če bi delalo an
:D a lahk vprašam če ti katerega od teh dveh rpogramov uporabljaš al virtual pc al pa VMware?
No pa hvala za odgovore!!! (najlepša ti dala)
:D a lahk vprašam če ti katerega od teh dveh rpogramov uporabljaš al virtual pc al pa VMware?
No pa hvala za odgovore!!! (najlepša ti dala)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MacBook Pro in izbira virtualne mašineOddelek: Operacijski sistemi | 1739 (1506) | ql000 |
» | Windows 7 RC 5. maja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10889 (6150) | Tr0n |
» | Virtual na Vista Ultimate x64Oddelek: Pomoč in nasveti | 729 (677) | mambli |
» | išče se rešitevOddelek: Operacijski sistemi | 1647 (1232) | bluefish |
» | MS virtual PC 2007 ali VMware workstationOddelek: Programska oprema | 2508 (2508) | l0g1t3ch |