Forum » Loža » Kje v Ljubljani kupiti večji kos platna ?
Kje v Ljubljani kupiti večji kos platna ?
kopernik ::
Zanima, če kdo ve, kje v Ljubljani kupiti en večji kos (4x3 m) nečesa nepremočljivega - npr. šotorsko platno ?
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
SodVina ::
Sicer ni cisto v Ljubljani ampak v Domzalah, Ena prodajalna je tudi v Ljubljani. Najbolje da poklices in se prepricas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()
b ::
V bauhausu dobis razlicne dimenzije, med drugim tudi 3x4m. Gotovo tudi kje drugje, ampak jaz sem pred par meseci tam kupil. Cena mislim da ni previsoka.
Hvala za informacije. Tudi od enega kolega sem zvedel, da je možno kupiti platno v Bauhausu.
SodVina ::
V induplatih (zgoraj omenjeni trgovini) ga bos verjetno dobil ceneje, ker ga oni tudi izdelujejo.
Mi je bolj priročen BTC, ker moram tako ali tako tja (zaradi drugih opravkov). Sploh pa, če so cene res tako majhne, kot mi zatrjuje moj kolega (par tisoč sitkov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zračnica/plašč za koloOddelek: Šport | 6046 (286) | DamijanD |
» | Fizična trgovina za H7 žarnice v LJOddelek: Kaj kupiti | 3600 (3147) | RejZoR |
» | Kje kupit pleksi steklo?Oddelek: Kaj kupiti | 35838 (25505) | francek1 |
» | Pretvornik / nastavek za britanske vtikačeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1967 (1870) | Pudding |
» | Pribor za fino spajkanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3443 (3295) | zlabo |