» »

OI Atene 2004

OI Atene 2004

1
2
3

Trubadur ::

In zakaj "presenetljivo"?

Komi čakam da se dobijo z Litvo da jih dobijo.

Dream team? Yeah right 10 yeras ago:\
Berite Thomasa!

LapD ::

Presenetljivo zato ker sm mislu da se Nightmare Team nebo pobral. Sam od zdj naprej mislm da nebojo več zgubil ker so dobil zalet

MEDENA ::

kva so rokometaši gnili...dej pejte rajš dam k svojim babam....

Hair ::

Ko boste vi vrhunski športniki, in boste prišli na OI, in tam osvojili zlato medaljo, POTEM, jih pa zmerjajte! Do takrat pa nimate pravice blatiti naših rokometašev, ali katerih drugih športnikov!

Res ne igrajo tako, kot znajo, ampak to še ne pomeni, da so "gnili".
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

BaRtMaN ::

Kakor sem gledal, od začetka vse funkcionira, dokler ne pride do napak v napadu, pri '100% zadetkih'. Potem pade morala in tudi obrambna igra pade, čeprav je vratar zelo dober, pade veliko golov. :(

Alexius Heristalski ::

Ja, res, napad jim nekako ne steče gladko. Vseeno pa mislim, da moramo držati pesti zanje, ne pa obupati in pljuvati po njih že po nekaj porazih! Kljub vsemu so slovenska ekipa leta.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Bob Rock ::

Jep...vsaka ekipa ma vzpone pa padce, pa zato ker jim vcasih pac ne gre tak ko bi mogl it, jih zato e ni treba popljuvat. Sigurno ne delajo tega nalasc, sigurno se trudijo, pa ce ne gre, ne gre, jebi ga.

Tilen ::

kdaj veslata Čop in Špik ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Hair ::

V soboto.

McHusch ::

Naš rokomet je prava mala katastrofa....

Tear_DR0P ::

Jah naši rokometaši so pač carji. Ne sam da so slabo igral, še hodl so cikcak, al pa po tleh padal :))))
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Hammer123 ::

Alko dela svoje!:D :D :D :D :D

Hypno ::

Tale rokomet je pravi "twilight zone", eni igralci rabijo par tekem, da se "zbudijo", a ne bi moral prit zbujeni že tja :\
Great are mysteries of the mind ...

OldSkul ::

Porazna igra naših rogometašev.Tiselj in ostali so popolnoma odpovedal, predvsem Vugrinec, Rutenka,...

largie ::

še bo zanimivo, mogoče tam kjer niti nismo pričakovali :)). Žbogar ter Dekleva/Maučec so še vedno v igri za medalje, ne bom pa pričakoval preveč, rezultati so precej neenakomerni, lahko jim uspe, lahko padejo daleč nazaj.
veseli me da me Kozmus v metu kladiva ni razočaral, po moje zna vreči tudi čez 80m, zdaj pa je vse odvisno od tega koliko imajo rezerv še ostali.

Debevec brez finala

Atene - Slovenski strelec Rajmond Debevec je z malokalibrsko puško 60 leže osvojil nehvaležno deveto mesto in le za las zgrešil uvrstitev v veliki finale osmerice.

Katastrofa rokometašev

Ljubljana - Slovenska moška rokometna reprezentanca je visoko izgubila proti Španiji. S porazom si je Slovenija zaprla vse poti v četrtfinale olimpijskih iger.

LMAO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Še Grki bodo prišli v Četrfinale....OMG....to je tako,kakor da bi se Avstrijci uvrstil na Evropsko v košarki...kar se ne bo zgodilo nikoli :P

NoUse4AName ::

lol skakanje na trampolinu je olimpijska disciplina? :P

PrimozR ::

Ja. A ne veš? zjle je u 2. al u 3. al pa še več.

borinho ::

Jah rokometaši, hm... sm zihr da so dali vse od sebe pač bo drugič bolš, zame so še zmer carji. Svaka čast jadralcem, kozmusu, pa ful mi bil všeč nastop Kodelje, kamikaza varianta, če bi mu ratal bi bil kr hud rezultat, samo mu pač žal ni.

srebrna!!!!!!!!!!!!!!! vsaj nekaj :D

borinho ::

Zakon, ful sta dobr odveslala, pa Osovnikar je tut zakon odtekel 10.15 nov slovenski rekord

karafeka ::

Jah rokometaši naši, ccc

Se spomnem ko so po koncu evropskega prvenstva govorli, da grejo v Grčijo najmanj po zlato kolajno :).

Zdaj se vidi, da če evropskega ne bi blo pri nas, sigurno ne bi bli vice prvaki. Sej ne rečem, vsak ma slab dan, ampak da izgubiš vse tekme :\ :\ .

Lepo je, da ostali presenečajo, čeprav jih nacionalka sploh ne daje v prvi kader.

Zdaj pa sam še kolajna na 800 pa bo ;)

Upam da Mutola nebo spet kaj potiskala naše :>

pa jo mamo...še eno bronasto

Vasilij car
Berite Thomasa!

mah če ne bi Rajmond tako slabo strejal zadnji krog bi imel še eno bronasto - najmanj...tako pa 4 za 0.2 pike!

Če bi Rajmond ponovil svoj predzadnji strel (10.5) ali pa streljal desetinko slabše, bi bil prvi!

Ampak šport je šport, may the best man win. (Beri best kot luckiest).

Škoda za Rajmonda ... Ni pa mi jasno, kako je lahko Američan zgrešil tarčo?!

LoneWolf ::

Ni zgresil, streljal je v sosednjo... Se je ze zgodilo tudi na krajsih razdaljah pri zracni puski 10m, na 60m pa se toliko prej. Vseeno, tip je moral biti kar precej zivcen pri zadnjem strelu, da naredi taksno amatersko napako. Saj ga bo mora tlacila se leta...

Kaj pa finale na 800 ;) Zanimivo bo ;)

Tr0n ::

Kdaj je ze finale 800 zenske?

Jutr
Berite Thomasa!

Kozmus 7. mesto

Po mojem bo Jola srebrna. Upam pa na kolajno. :>

TribesMan ::

Hehe strelski boj je bil skrajno hud. Posebno finiš... prov smili se mi un amreičan... model je imel 100% kolajno v žepu... Malo me je motilo to da je ta streljal na tarčo od unega avstrijca ki je rajmondu odvzel bronasto kolajno... in ni mi jasno kako so sodniki določili čigav strel je bil kateri... mogoče je pa ta amreičan avstrijcu pridobil bron :D >:D No mogoče pa bluzim :D

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Groovy ::

zanimiv, jaz sem tut na to najprej pomislu, o so povedal, da je na napačno tarčo strelal...
Sam kot ste vidl si je pa Debevc sam zasral kolajno v zadnjem strelu...kot je sam reku edina 8 v finalu, ampak ta ravno takrat ko ni blo treba... žal
Eh sej bo Yoli danes 3ja, pa bo...>:D
I am the captain of my soul

alexb ::

Tribesman: Kot je povedal Rajmond zvecer, imajo za tarcami se ne dodaten papir, ravno s tem namenom, da ce se strelja navzkrizno se pozna pod katerim kotom je priletela krogla. In pri avstrijcu je zirija ugotovila, da je bil slabsi tisti strel od americana... Tako, da je sam Rajmond dejal, da je bilo cisto.

TribesMan ::

Se mi je zdelo da morajo imet tud strelci zaščito pred "stupid userji"

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

HAHAHA

YUGA OUT

Attendance: 11150 SCG 66- CHN 67 Start time 16:45

9 21 29 34 45 54 60 66
8 16 21 31 41 51 55 67

w000000000000000t

kakšna drama

BRAVO JOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

PrimozR ::

???

Mutola je poražena! Čeplakovi pa svaka čast, dobra taktika, čeprav je finiširati začela prepozno.

????

aja ti si eden slovenski nevednežev ?

800m finale ženske ?

JOLANDA ČEPLAK - JOLA ?

ring any bell :P

@ljash ::

čestitke Jola!!

btw: pa isti čas je mela kt una maročanka (druga)... Spet bo jok na tiskovki. :\
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

kopriwa ::

vsa čast sam mal prej bi mogla začet šprintat :), važn je da je bivol poražen. MAl morjo čekirat mutolo da nima jajc slučajno uspodi

@ljash ::

hehe - sam res. :D
Pomojem je nafilana z usemi možnimi (prašičjimi) hormoni, da je taka. No, glavn, da je tokrat popušila. :)
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

MUTOLA JE PADLA, MUTOLA JE PADLA!!!!!

SVAKA CAST JOLA!!!

dr.J ::

Čestitke Joli!

Kakšen finiš!

A kdo ve, zakaj ni druga? Meni se je zdelo, da je druga; če pa že ima enak čas, zakaj potem ne dobi srebrne kolajne? (no, potem bi mutola dobila bron - moram premislit>:D )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.J ()

perci ::

NE. Odloča fotofiniš, ne čas. In če bi se že po nekem naklučju zgodilo, da bi bli do tisočinke enaki časi bi potem imeli verjetno dve drugi mesti, bronaste pa ne bi podelili? Right?

whatever ::

To je glupo ja da majo še vedno na stotinke rezultate. Lahk bi dal mal boljše merilnike pa merili do tisočinke natančno. Potem do takih dvomljivih rezultatov in fotofinišov ne bi prihajalo.

Odin ::

Cestitke Joli!

Kaj pa je Jeremy Wariner naredil na 400m... Pa sele 20let ima pubec!
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Olimpijske igre Peking 2008 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12110400 (2525) mtosev
»

Olimpiada 2016 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11517021 (11948) Sssaga
»

Tina Maze 2. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15948229 (38006) WarpedGone
»

najbolj uspešen slovenski smučar