Forum » Strojna oprema » problemi s sliko
problemi s sliko
iro ::
Na monitorju se občasno pojavljajo vertikalni pasovi ki so bolj svetli kot ozadje . Najbolj so opazni na temno modri podlagi.
Sem pac mislu da je monitor fuč( samsung 959nf) in sem ga nesel na servis kjer niso nič našli. Predlagali so mi naj zamenjam grafično kartico ker je verjetno v defektu (fg4 ti4200)
Zamenjam kartico z drugo (radeon ) in še vedno se pojavljajo iste črte na monitorju.
V čem bi bil problem? osnovna plošča (abit),prešvoh napajalnik( no name 300w),pregrevanje sistema? Mislim da ni problem v vinasih ker sem ji na novo nalozu in sprobal razlicne driverje.
Je kdo imel podobne izkušnje?
Sem pac mislu da je monitor fuč( samsung 959nf) in sem ga nesel na servis kjer niso nič našli. Predlagali so mi naj zamenjam grafično kartico ker je verjetno v defektu (fg4 ti4200)
Zamenjam kartico z drugo (radeon ) in še vedno se pojavljajo iste črte na monitorju.
V čem bi bil problem? osnovna plošča (abit),prešvoh napajalnik( no name 300w),pregrevanje sistema? Mislim da ni problem v vinasih ker sem ji na novo nalozu in sprobal razlicne driverje.
Je kdo imel podobne izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6405 (5286) | ST-777 |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1470 (1135) | Siddh |
» | 300 milijonov dolarjev za XP SP2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2682 (2682) | ragnarock |
» | DVI problemOddelek: Zvok in slika | 843 (785) | TESKAn |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (1008) | CaqKa |