Forum » Strojna oprema » tezave z modemom
tezave z modemom
laik ::
Imam prenosni racunalnik ASUS AMD 2400+ , po osmih mesecih uporabe je nekaj nenadoma narobe z modemom HSP56 MR. Do nedavnega je vse lepo delalo, sedaj pa ko se hocem povezati na net mi javi "opening port...
error 797: A connection to the remote comoputer could not be established because modem was not found or was busy..."
Zanima me, ce je ta tezava morda povezana s kakim virusom ki blokira porte (uporabljam NOD 32, obcasno najde NGB Troyan, obcasno pride kak mail z Baggelom...).
Ali pa je morda dejansko modem ze unicen po dobrega pol leta delovanja? Add hardware wizard v XP-jih mi napise za ta modem "This device cannot start. (Code 10)"
Kaj naj naredim?
Hvala lepa za pomoc
error 797: A connection to the remote comoputer could not be established because modem was not found or was busy..."
Zanima me, ce je ta tezava morda povezana s kakim virusom ki blokira porte (uporabljam NOD 32, obcasno najde NGB Troyan, obcasno pride kak mail z Baggelom...).
Ali pa je morda dejansko modem ze unicen po dobrega pol leta delovanja? Add hardware wizard v XP-jih mi napise za ta modem "This device cannot start. (Code 10)"
Kaj naj naredim?
Hvala lepa za pomoc
Pyr0Beast ::
Nesi na servis
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelska TV + InternetOddelek: Omrežja in internet | 1276 (1136) | Tilen |
» | Vdor v Ubuntu; kaj naredi Tor?Oddelek: Loža | 4709 (4151) | technolog |
» | Vigor 2700 VG, odprta portaOddelek: Omrežja in internet | 2299 (2173) | jacal |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4726 (3334) | jan01 |
» | ISDN disconnect problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1191) | Hux |