Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge
Računalnik se ne prižge
LittleDevil ::
Danes zjutraj sem ugotovil da mi eden od računalnikov ne dela...Lučka na matični ni svetila, prižgati se ga ni dalo... Iz svojega računalnika sem vzel napajalnik da sem probal, če je to krivo, da bi napajalnik šel. Ko sem ga prižgal ni bilo nič...Potem sem dal napajalnik nazaj v svoj računalnik ni ni delal. Iz napajalnika ni nič smrdelo ali pa kaj podobnega, bil je čisto normalen.
Kaj je to narobe ali je kriva matična ali kaj druzga? Predvidevam da bi bil lahko na matični stik?
Kako to ugotoviti, ali lahko probam še en napajalnik ali bo tudi tega skurilo?
Hvala za odgovore.
LP
Kaj je to narobe ali je kriva matična ali kaj druzga? Predvidevam da bi bil lahko na matični stik?
Kako to ugotoviti, ali lahko probam še en napajalnik ali bo tudi tega skurilo?
Hvala za odgovore.
LP
- spremenilo: bastadu ()
AnWar ::
hmm. mogoce bo neumno kaj ti bom predlagal,meni se tudi ni hotel racinalnik vzgat (krivo pa je bilo stikalo za vklop),namrec ni bilo dobrega stika
Hammer123 ::
to se je tudi meni zgodilo kak mesec nazaj. probal sm tko, da sm tisto baterijo, ki je ponavad pod rami iztakniv za 5 sec pa nazaj utaknil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17827 (13950) | G_mAn |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9904 (8366) | Helena123 |
» | Piskanje in zaudarjanjeOddelek: Strojna oprema | 1489 (1056) | Robocop1 |
» | problem pa ne vem v čemOddelek: Strojna oprema | 1276 (904) | paljer |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12252 (11639) | k0lar |