» »

Čudno - naenkrat zelo tih zvok

Čudno - naenkrat zelo tih zvok

mylos ::

Imam prenosnik, centrino tehnologija, ki dobro služi namenu. Problem, ko sem gledal divx, je bil zvok precej tiho. V nadzorni plošči pod zvok sem probal vse nastavitve in naenkrat zvoka več ne slišim oziroma se sliši, vendar zelo zelo tiho, kljub temu, da je vse nastavljeno na zelo glasno. Zanima me, kaj bi moral nastaviti oziroma kje sem lahko naredil napako, da se zvok sliši - zelo zelo na tiho, in še to le en zvočnik.
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
  • polepsal: ali3n ()

marsovcek ::

Hja, možnosti je več. Za začetek poskusi na control panel->sound. Na kartici Volume je gumb Advanced (vsaj v Win XP je). Klikni tja in odprl se ti bo seznam možnih konfiguracij zvočnikov. Nastavi si na "laptop stereo" - po moje. Prav tako je zraven gumb Speaker volume, kjer lahko nastavljaš za vsak zvočnik posebej glasnost.

Upam, da bo pomagalo.

Probal sem nastavil na laptop zvočnike, vendar je še zvok vedno zelo tih, kljub temu, da je vse dano na maximalno glasnost. NEKAJ SEM probaval nastavljat tudi v programu ac3 filter. Sem milsil, da sem s tem kaj zamrdal, vendar sem ga deinštaliral, pa je vseeno isto, za to sem ta filter nazaj inštaliral skupaj z divx pack. Čudno je to, da je vse delalo prej v redu, sedaj pa zelo na tiho. Enako se zgodi, če priklopim zunanje zvočnike. Potem je zvok tudi zelo tih. Nekje sem moral nekaj napačno nastaviti ...

Sedaj sem dobro poslušal in mislim, da je zvok za zelo mali odtenek glasnejši, samo je še vedno ekstremno tih. Gledam na forumih po internetu, pa ne najdem pametne rešitve. Nekje mora biti nekakašna banalna fora in jaz je ne najdem.

SodVina ::

kaj ko bi poskusil odstraniti gonilnike za zvok in jih ponovno namestiti?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SodVina ()

OldSkul ::

Al to dela samo pri enem filmu, ker lahko se v končni fazi problem nahaja v filmu in ne v računalniku.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zelo tih zvok na prenosniku

Oddelek: Zvok in slika
101125 (656) Daniel
»

Logitech G430 - Glasnost porazna..

Oddelek: Zvok in slika
152705 (2189) iDare
»