Forum » Pomoč in nasveti » miška zmrzne ko se vinsi naložijo
miška zmrzne ko se vinsi naložijo
killah bee ::
ja tako je , kolega ima en problem in ta je sledeč:
na novo winsi XP gor, ko se loadajo tam pri vpisu userja še dela ko pa pride not pa zmrzne,
tipke pa delajo, probal z drugo mišjo in isti problem, ko se winsi ugašajo , v odzdravnem oknu spet čudežno deluje
sej sem se že full
pa ne gre
in bom kmal
al bo pa on mene
tko da pomoč resnično dobrodošla
hvala
na novo winsi XP gor, ko se loadajo tam pri vpisu userja še dela ko pa pride not pa zmrzne,
tipke pa delajo, probal z drugo mišjo in isti problem, ko se winsi ugašajo , v odzdravnem oknu spet čudežno deluje
sej sem se že full
pa ne gre
in bom kmal
al bo pa on mene
tko da pomoč resnično dobrodošla
hvala
Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695
killah bee ::
jao majstri no
a res nihče ne ve
a res nihče ne ve
Abit NF7,T-bred1700+@2400+(10x200),512MB,hercules 9800@9800pro 385/695
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: killah bee ()
DarwiN ::
Verjetno se zgodi ,da v postopku nalaganja windowsov en drug hardware stopi v konflikt z miško in ji odvzame kakšen port ki ga potrebuje za delovanje..( IRQ naprimer )..Če je temu res tako se seveda da porihtat zadevo. Poglej v system kaj muči miško,saj pa znaš z tipkovnico delat v winsih ane?... Lahko pa nabaviš USB miško ,ali samo PS2 -> USB pretvornik (if there is such a thing) pa se bo zadeva sama od sebe popravila ....
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4033 (2937) | McMallar |
» | Win7 se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (1040) | killa bee |
» | Povečava particije c:Oddelek: Operacijski sistemi | 890 (815) | techfreak :) |
» | nekaj vprašanj z ubuntu linuxomOddelek: Operacijski sistemi | 1358 (1357) | Redorange |
» | usb ključ na vector linuxu-slackwareOddelek: Operacijski sistemi | 1028 (939) | romci |