Forum » Programska oprema » virus v mapi System Volume Information
virus v mapi System Volume Information
Anthracis ::
antivirusni program F PROT mi najde(ko skenira samodejno) v mapi System Volume Information Virus Sasser.Ko pa jas to nastavim ročno (skeniranje) ga pa ne najde.Sam pa ne morem u to datoteko ker mi napiše Acces Denied! Kaj se da storiti. Probu sem pa še poskenirat z nod32 pa mi ni nič najdu
Ja sem to naredil , ampak mi virusa vseen ni najdlo . Niti ko sem skeniral v safe mode in normalno
Daedalus ::
Najprej se prepričaj, če maš dejansko ta virus na mašini - poglej procese, če so kje kakšni fajli, ki jih ustvarja... Za imena procesov in fajlov uporabi google. Dober opis je tudi na spodnjem linku... Ker včasih se zna zgoditi, da kakšen antivirusni program zabluzi in "najde" viruse tam, kjer jih ni. Če boš ugotovil, da je virus dejansko na sistemu, pa pejd sem, in poišči (malo nižje na strani) pod removal tools orodje za odstranitev sasserja (W32.Sasser). System restore je treba izključiti, safe mode, zaženeš removal tool in počakaš, da dokonča delo. Potem vkjučiš firewall in greš na windowsupdate snet popravke za sasserja. To bi moglo delovati...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Ja zgleda da sem problem rešu , ker mi ne napiše več da imam virus na kišti . Hvala za pomoč.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44118 (26158) | BorutK-73 |
» | racunalnik se mi izklaplja :( na pomoc, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1086 (845) | jesen |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40466 (15448) | brainiac20 |
» | HUGE problem z win2k -gaobotOddelek: Operacijski sistemi | 1054 (890) | Caboose |
» | 100%Cpe + ostaloOddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (1797) | postar_si |